Manažment konferencia a marketingový biznis. Prečo to ide dokopy.

Od samého začiatku nášho snaženia o vybudovanie firmy sme vedeli, že to nemôže byť len o tom, ČO chceme robiť. Že aj to AKO to budeme robiť je dôležité. Ak chceme byť nakoniec stále aspoň o malý krok pred konkurenciou a prinášať našim zákazníkom stále nové veci, bude treba veľa kreativity a inovácie. A to všetko bude treba prinášať trvalo, ale hlavne rýchlo. A neustále sa zlepšovať. Ako ? Aj účasťou na konferenciách ako je ScrumImpulz 2018. Od spolupráce po partnerstvo na konferencii. S ľudmi od ScrumDesku sa poznáme už zopár rokov. Už predtým sme spolupracovali keď potrebovali vyriešiť reklamné predmety alebo marketingové materiály. Princípy, ktorým sa venujú vyzerali zaujímavo už vtedy. Ale až pri reálnom štarte projektu A4ka, keď začala naša bližšia spolupráca sme mali možnosť zblízka vidieť o čom to celé je. Že to nie sú len teórie a že to nie je niečo dobré len pre banky a IT-čkárov. Dnes už celý nás tím chápe, že bez samoorganizácie a ozajstného zaangažovania každého jedného z nás ťažko dosiahneme naše vysoké ciele, ktoré máme pred sebou. Dnes, možno viac ako pred rokom, už vieme ako sa k nim dostaneme. Bolo len prirodzené, že keď nás oslovili či by sme nechceli byť partnermi 6teho ročníka medzinárodnej konferencie ScrumImpluz, bez váhania sme šli do toho. Týmto dávame túto konferenciu do pozornosti každému, kto rozmýšľa o tom ako zlepšiť fungovanie svojho biznisu. Hlavne tým, ktorí sa už stretli s Agile, alebo agílnym manažmentom a uvažujú, že by to skúsili. Máme prísľub, že program bude ako každý rok veľmi zaujímavý, bude tam možnosť pokecať s veľmi skúsenými ľuďmi aj zo sveta a hlavne načerpať veľa inšpirácie. A ešte si aj oprášiť angličtinu, keďže je to medzinárodná konferencia Trochu viac info o čom to celé je nájdete v článku na zive.sk Vidíme sa teda 31 Mája 2018 v Bratislave v hoteli Chopin. Aspoň my tam budeme !    The post Manažment konferencia a marketingový biznis. Prečo to ide dokopy. appeared first on A4ka.

prejsť na článok

Konferencia: Riziká a ich manažment v kybernetickom priestore a v podnikovej IT infraštruktúre

Dnes sme vystupovali na konferencii organizovanej časopisom eFocus. Téma prezentácie bola Ako na nákup cloudových služieb.

prejsť na článok

KONFERENCIA, HVIEZDY A SNY

Iste si to pamätáte aj vy. Všetci sme boli mladí amali tie krásne žiarivé iskričky vočiach atúžbu niečo dokázať. Stať sa televíznou hviezdou, alebo aspoň [...] Viac ... The post KONFERENCIA, HVIEZDY A SNY appeared first on Podnikavci.

prejsť na článok

Konferencia EnergyCamp 2015

V dňoch 23. – 24. apríla 2015 Ing. Ján Piteľ, PhD. prezentoval produkty našej firmy na konferencii EnergyCamp 2015 v tematickom okruhu MaR a IT technológie. Názov príspevku je MaR a systém riadenia zdroja. Viac na www. energycamp.sk Príspevok Konfe

prejsť na článok

90-Dňový Akčný Plán, konferencia

Celý víkend v Demänovskej doline v Jasnej patril priamemu prenosu z konferencie 90-Dňový akčný Plán. Podujatie sa konalo uprostred krásnej prírody, v Ski & Wellness Residence Družba The post 90-Dňový Akčný Plán, konferencia appeared first on LiveP

prejsť na článok

Chránené heslom: Konferencia CGIT 2019

Obsah je chránený heslom. Pre zobrazenie zadajte vaše heslo: Heslo: The post Chránené heslom: Konferencia CGIT 2019 first appeared on Funfoto.The post Chránené heslom: Konferencia CGIT 2019 appeared first on Funfoto.

prejsť na článok