Mali sme tu návštevu :)

Na našej internetovej stránke sme zaznamenali neželanú návštevu. V súčasnosti už je stránka opätovne zabezpečená a postupne obnovujeme jej obsah. V prípade, že máte záujem o naše služby, použite prosím Kontaktný formulár, ktorý je už plne funkčný. Ďakujeme za pochopenie a tešíme sa na spoluprácu v tomto roku. ABC Záhradkár. The post Mali sme tu návštevu :) appeared first on ABC Záhradkár.

prejsť na článok

LETNÉ NOVINY TV MARKÍZA

Mali sme u nás návštevu z Letných novín! Preto ak ste to nestihli, môžete si nás pripomenúť od 2:30 z archívu. https://videoarchiv.markiza.sk/video/televizne-noviny/epizoda/30220-televizne-noviny/25-markiza-na-cestach?fbclid=IwAR2khC0LU3PdEuUDokU-KRpSUwEw

prejsť na článok

Furmanské preteky 2.9.2023

Srdečne vás pozývame na Furmanské preteky Ždiarska podkova 2023, ktoré sa uskutočnia v sobotu 2.9.2023 na Strednici od 10:00 do 17:00. Súťažiť sa bude v troch disciplínach:1. Slalom s vozom2. Práca s drevom3. Silová disciplína Počas prestávok sa mô

prejsť na článok

Novootvorená kancelária RE/MAX EXTRA Trenčín

Prijmite naše srdečné pozvanie do novootvorenej kancelárie RE/MAX Centrum bývania. Tešíme sa na vašu návštevu v Galante. Viac informácií nájdete tu.

prejsť na článok

Ak im chutilo...

Nápis na dverách reštaurácie: Ďakujeme za návštevu. Pokiaľ Vám chutilo, pošlite sem svojich priateľov. Ak Vám nechutilo, pošlite sem Vašu svokru!

prejsť na článok

Opätovná návšteva

Príde škót prvýkrát k lekárovi a vidí v čakárni nápis: - Poplatok za prvú návštevu 15 penny, za každú ďalšiu 10 penny. Chvíľu premýšľa, potom vtrhne do ordinácie a hovorí: - Tak, doktor, už som tu zas!

prejsť na článok