Malebná a štýlová chalúpka Chalúpka u Rumkov

Ponúkame Vám oddych na Liptove v čiastočne pôvodnej drevenici v centre obce Demänová. Lokalita je známa lyžiarskym strediskom Jasná, aquaparkom Tatralandia, vodnou plochou Liptovská Mara a množstvom turistických chodníkov smerujúcich na vrcholy Nízkych a Západných Tatier. . Chalúpka u Rumkov sa nachádza priamo v obci Demänová, približne 200 m od autobusovej zástavky mestskej a prímestskej dopravy a skibusu do strediska Jasná. V okolí ubytovania sa nachádzajú reštaurácie, obchod a rekreačné zariadenia poskytujúce oddych vo wellnese. Objekt s max. kapacitou 5 lôžok + 1 prístelka, rozdelených do dvoch nepriechodných izieb, je vybavený kúpeľnou, kuchyňou , TV so satelitným príjmom a prístupom na Wifi. Súčasťou chalúpky je priestranná záhrada s vonkajšou terasou a krytým posedením zo záhradným krbom. Parkovacie státie je zahrnuté v objekte. Súčasťou drevenice je priestranná záhrada s altánkom s posedením a záhradným krbom s možnosťou grilovania. Tu dokonale zrelaxujete na lehátkach a vypnete od bežného pracovného týždňa. Vaše autá si zaparkujete priamo na oplotenom pozemku. Tak si teda príďte oddýchnuť do srdca Liptova. V našej malebnej Chalúpke u Rumkov ste srdečne vítaní. Viac na: www.infoslovakia.sk/partner/chalupka-u-rumkov a www.chalupkaurumkov.sk Tešíme sa na Vás! The post Malebná a štýlová chalúpka Chalúpka u Rumkov appeared first on Infoslovakia.sk.

prejsť na článok

SÚŤAŽ O JARNÚ VYCHYTÁVKU - KARDIGÁN

Jar k nám už zavítala a spolu s ňou aj nová jarná kolekcia obľúbených kardigánov vo sviežich farbách. Chceš si doplniť šatník o tento trendy kúsok? Tak neváhaj, zdieľaj, lajkuj, komentuj a štýlová jarná vychytávka môže byť len Tvoja!

prejsť na článok

SÚŤAŽ O ŠTÝLOVÚ JARNÚ VYCHYTÁVKU - KARDIGÁN

Jar klope na dvere a spolu s ňou aj nová jarná kolekcia obľúbených kardigánov vo sviežich farbách. Chceš si doplniť šatník o tento trendy kúsok? Tak neváhaj, zdieľaj, lajkuj, komentuj a štýlová jarná vychytávka môže byť len Tvoja!

prejsť na článok

webka Zdenky Vrbovej

Webka plná nádherných vlasov, o predlžovaní vlasov a všetkého čo s vlasmi súvisí. Elegantná a štýlová prezentácia Zdenky Vrbovej, ktorá robí predlžovanie vlasov. Obsah je kompletne editovateľný v redakčnom systéme aj napriek dekoračnej grafike: dá sa to!

prejsť na článok

6 dôvodov, prečo sú Poloniny skrytým pokladom Slovenska ale aj Strednej Európy

Poloniny boli vždy mojou vytúženou destináciou. Hlavne po zhliadnutí dokumentárneho filmu Vlčie hory. Slovenská divočina, Poloniny, ako jedno z nazachovalejších prírodných miest v Strednej Európe. A tak som sa tam vybrala. Verím, že vás nadchnú tak ako na

prejsť na článok

Legíny na šport, ktoré Vám dokonale sadnú

Aj pri športe sa chceme cítiť pohodlne, upravene, moderne, hlavne mať na pokožke zdravotne vyhovujúce materiály, ktoré odsávajú pot a vďaka ktorým sa celý čas cítime sviežo. Práve takúto ponuku nájdete v kolekcii fitness leginy Allsort.sk, ktorá predstavu

prejsť na článok