Majstrovstvo za dverami

Vo svojej druhej publikácii sa Ján Kralovič venuje výtvarnému konceptu domových výstav známych pod názvom Majstrovstvá Bratislavy v posune artefaktu. Počas socializmu predstavovali tieto tajné stretnutia výtvarníkov jedinečný, autentický a hravý priestor pre konfrontáciu vlastnej tvorby. Klára Bočkayová, Július Koller, Vladimír Kordoš, Peter Meluzin, Rudolf Sikora, Jana Želibská a viacero ďalších predstavujú svieže a hravé prístupy k umeniu počas nudného obdobia normalizácie. Grafickým spracovaním som dal preto knihe na jednej strane vizuál poctivej odbornej publikácie, na druhej strane som tiež vytvoril viaceré hravé a výtvarné detaily, ktoré tvoria s obsahom knihy kompaktný tandem.The post Majstrovstvo za dverami first appeared on Peter Gála – dizajn kníh a publikácií.Príspevok Majstrovstvo za dverami zobrazený najskôr Peter Gála – dizajn kníh a publikácií.

prejsť na článok

Vianočný veniec na dvere s korálkovými ozdobami

Advent je za dverami a treba si tie dvere tematicky ozdobiť vianočným venčekom. Ja si vytváram každý rok veniec sama a tento rok som sa rozhodla, že si ozdobičky vyrobím z korálikov. A tak vám ukážem, ako na to.

prejsť na článok

Mimoriadna zľava na šperky

Vianoce sú skoro za dverami a preto sme pre vás pripravili mimoriadnu zľavu až do výšky -15 % na všetky The post Mimoriadna zľava na šperky appeared first on Laura Gold.

prejsť na článok

Otvárame pre vás Vianočný obchod!

Najkrajšie obdobie roka už máme za dverami! A tak ako každý rok, aj tentokrát máme pre vás pripravený VIANOČNÝ OBCHOD :)

prejsť na článok

Ako sa obliecť na Vianočný večierok

Opäť je to tu... Najkrajšie obdobie roka je za dverami a s ním je aj spojený čas vianočných večierkov, párty, stretnutí... Aj vy očakávate pozvánku na firemný večierok? Prvá myšlienka je samozrejme, čo si naň oblečiem... Možno ste v svojom zamestnaní už d

prejsť na článok

Prichádzajúca zimná sezóna a podrezávanie muriva

Zimná sezóna sa blíži a naša služba Podrezávanie muriva je atraktívna aj počas mierneho, mrazivého počasia. Využitím našich služieb ako Podrezávanie muriva, Chemická injektáž, Sanačné omietky a Izolácia pivníc si zvýšite Váš komfort bývania a zhodnotíte s

prejsť na článok