Macramé vianočná ozdoba s korálkami - koliesko

Z toho, čo si človek sám vyrobí, má potom oveľa väčšiu radosť, než z toho kúpeného. Takže pokiaľ máte tvorivú náladu, vyrobte si podľa nášho nového návodu vianočnú ozdobu na stromček, ktorú som dozdobila korálkami, ktoré budú odrážať svit svetielok.

prejsť na článok

Macramé vianočná ozdoba s korálkami – hviezda

Je tu posledný návod z našej série vianočných macramé ozdôb. Už máme vyrobený cencúľ, koliesko, vločku a posledná nám zostáva hviezda. Keď si od každého vyrobíte napríklad 4 ks, tak to už budete mať peknú kolekciu vianočných ozdôb na stromčeku.

prejsť na článok

Macramé vianočná ozdoba s korálkami – vločka

Prichádzam s ďalším návodom na macramé vianočnú ozdobu. Tentokrát si urobíme vločku ozdobenú korálkami. Ja mám rada decentné kombinácie, takže som volila aj také farby korálikov, ale vy si zvoľte sami, do akej farby budete tohtoročné Vianoce ladiť. Tohtor

prejsť na článok

Macramé vianočná ozdoba s korálkami – cencúľ

Nám ručníkom začína vianočná sezóna o dosť skôr, než všetkým ostatným. S prelomom leta a jesene začíname pracovať na vianočnom tovare, aby ho bolo do Vianoc vyrobené dostatok. Ale pokiaľ si aj Vy tento rok plánujete vytvoriť vlastné vianočné ozdoby, ste t

prejsť na článok

Macramé kľúčenka s minerálnymi korálkami

Tentokrát si vyrobíme macramé kľúčenku ozdobenú minerálnymi korálkami. Ak ste to práve vy, kto neustále hľadá kľúče, tak zbystrite, pretože s touto kľúčenkou budete mať problém vyriešený raz dva.

prejsť na článok

Macramé lístok s minerálnymi korálkami

Ak sa radíte k dekoračným nadšencom a s každou novou sezónou meníte bytové dekorácie, tak ste na správnom mieste. Tentoraz si spoločne vyrobíme macramé lístok s minerálnymi korálkami, ktorý potrhne tú správnu jesennú atmosféru domova.

prejsť na článok