Požadovaná stránka neexistuje

Opravný set prevodovky MACO DM15

Možno ste nevedeli o existencii tohto užitočného kovania v našej ponuke – obrázok/náhľad The post Opravný set prevodovky MACO DM15 appeared first on Hasta.

prejsť na článok

THE SPIRIT OF PEARLS

Rodinné klenotníctvo HALADA - multibrand predných svetových klenotníckych značiek, oslavuje tento rok 45 výročie.Ďalšie články

prejsť na článok

Liptov oslavuje desiatku

(Liptovský Mikuláš, 21. 11. 2022) – Oblastná organizácia cestovného ruchu REGION LIPTOV oslavuje okrúhlych desať rokov od svojho vzniku. Destinačná ... The post Liptov oslavuje desiatku appeared first on Visit Liptov.

prejsť na článok

160. výročie školy v Malachove

V roku 2018 si pripomíname už 160. výročie existencie školy v Malachove. Výročie školy je príležitosťou na to, aby sme si oživili v pamäti stošesťdesiatročnú históriu našej školy, ktorá je naplnená neľahkou, zodpovednou a plnohodnotnou prácou mnohých peda

prejsť na článok

Chránime vaše hodnoty už 30 rokov

Tento rok oslavuje naša spoločnosť EMM 30. výročie jej založenia. Radi by sme tieto narodeniny zdieľali sVami a aj snašimi [] The post Chránime vaše hodnoty už 30 rokov appeared first on EMM.

prejsť na článok

Wellness akcie v Hoteli Diplomat počas novembra

Je to neuveriteľné, ale Wellness Hotel Diplomat v Rajeckých Tepliciach oslavuje v týchto dňoch 10. výročie svojho vzniku. :) Pri tejto príležitosti pripravil v novembri pre svojich hostí špeciálne ceny pre dokonalý oddych. Zľavu 20% môžete využi...

prejsť na článok

20. výročie vzniku KRANKAS s.r.o.

Neštátne zdravotnícke zariadenie KRANKAS s.r.o. si v roku 2020 pripomína 20. výročie svojho vzniku. The post 20. výročie vzniku KRANKAS s.r.o. appeared first on Poliklinika KRANKAS s.r.o. Žilina.

prejsť na článok

Literárny Zvolen 2024

Súťaž Literárny Zvolen oslavuje tento rok svoje 30. výročie. Jubilejný ročník bude sprevádzať Hviezdoslav. Článok Literárny Zvolen 2024 zverejnilo Národné osvetové centrum - Kultúrno-osvetové zariadenie s celoslovenskou pôsobnosťou.

prejsť na článok

Notebooky Lenovo YOGA prinášajú už 10 rokov inovácií

Spoločnosť Lenovo oslavuje 10. výročie vzniku notebookového radu YOGA, ktorý do sveta počítačov priniesol prelomovú inováciu. The post Notebooky Lenovo YOGA prinášajú už 10 rokov inovácií appeared first on MojWindows.sk.

prejsť na článok

FIDIC oslavuje tento rok 110. výročie založenia

Radi by sme s radosťou oznámili, že nielen SACE oslavuje tento rok 20. výročie vzniku, ale aj FIDIC oslavuje 110 rokov a to už zajtra, 22. júla! Tento významný míľnik predstavuje viac ako storočie oddanej služby pre odborníkov a podnikanie v oblasti konzu

prejsť na článok