Lido Finance (LDO) čelí veľkému nárastu predajného tlaku poznáme dôvod

Cenový výkon Lido bol v druhej polovici roku 2022 negatívny a dokonca aj prví investori vidia riziko v držbe tokenuCenová výkonnosť tokenu Lido Finance na trhu urobila z LDO najmenej žiadaný finančný nástroj na držanie pre akýkoľvek druh investorov, keďže počas novembra a decembra postupne strácal svoju hodnotu. Najnovší informačný príspevok od LookOnChain by mohol vysvetliť správanie aktíva na trhu. Predajný tlak podľa údajov z reťazca jeden z prvých investorov spoločnosti Lido Finance predal LDO v hodnote takmer 700 000 USD pred menej ako 24 hodinami, čo mohlo byť hlavným dôvodom pre posledný pokles ceny o 8 %. Stani Kulechov(@StaniKulechov) sold 715,000 $LDO($667,269) 16 hours ago.Stani Kulechov is one of the seed round investors of @LidoFinance.And he has sold out all the 2M $LDO allocated on December 17, 2020 now.His average selling price is $1.21.https://t.co/0AFwzS0Q6t pic.twitter.com/ukJbD6RN6Z Lookonchain (@lookonchain) December 22, 2022 Stani Kulechov predal všetky 2 milióny pridelených tokenov LDO, ktoré mal od 17. decembra 2020, čo predstavuje až 1,2 USD za token, čo mu ponecháva zisk viac ako 2 milióny USD. Bohužiaľ, úspech počiatočného investora je pre maloobchodných držiteľov zničujúcou stratou. Problémy s Lidom od augusta 2022 sa LDO pohybuje v prudkom klesajúcom trende a v roku 2022 stratilo viac ako 70 % svojej hodnoty. Jediné obdobie, v ktorom Lido vykazovalo nadpriemerný výkon, bola éra pred zlúčením trhu, keď DAO bol jedným z najpopulárnejších spôsobov získavania likvidity pomocou vkladaného Etherea. Zdroj: CoinGape The post Lido Finance (LDO) čelí veľkému nárastu predajného tlaku poznáme dôvod appeared first on KryptoSpravy.sk.

prejsť na článok

$500K worth of stETH redeemed in 3 hours as Lido enables withdrawals

Ethereum was upgraded to allow withdrawals on April 13, but Lido had not previously integrated with the new feature. News Join us on social networks The Lido liquid staking protocol has enabled Ether withdrawals for the first time, according

prejsť na článok

Nová možnosť zárobku: Jednoducho a bez kvalifikácie

Už takmer každý bol zapojený v nejakom multi level marketingu. Asi 95% ľudí v ňom neuspelo a dnes za žiadnych okolnosti by už do podobného predajného systému nevstúpilo. Dôvod prečo veľa ľudí odmieta túto prácu (toto podnikanie) je viac : nechcú cho

prejsť na článok

Boj proti obchodovaniu so sexom má trhliny. Žalobe čelí aj Visa

Ide o nesmierne lukratívnu oblasť internetu, kde milióny návštevníkov míňajú miliardy dolárov

prejsť na článok

Ranní zprávy 28.01.2019

Klíčové události • Německo: Index podnikatelského klimatu Ifo v lednu poklesl na 99,1 z prosincových 101 bodů. • USA: D. Trump oznámil, že budou dočasně uvolněny finance pro vládní úřady po dobu tří týdnů.

prejsť na článok

Ranné správy 28.01.2019

Klíčové události • Německo: Index podnikatelského klimatu Ifo v lednu poklesl na 99,1 z prosincových 101 bodů. • USA: D. Trump oznámil, že budou dočasně uvolněny finance pro vládní úřady po dobu tří týdnů.

prejsť na článok