Letný Deň Bezpečnosti 2023

V sobotu 1. júla 2023 sme na dopravnom ihrisku Chrenová v Nitre privítali rodiny s deťmi na tradičnom podujatí Deň Bezpečnosti. Bol to akčný deň plný adrenalínu, ale aj nových poznatkov. Za účasť ďakujeme Mestskej aj Dopravnej polícii v Nitre, ktorí nezabudli priniesť policajné kone, či psovody. Sme radi, že sa na akcii podieľali záchranári z Hasičského zboru, Červeného kríža aj odťahovej služby a samozrejme, naši ´muži v žltom´, z cestnej patroly Via Pribina Operations. Podujatia a kampane s cieľom šíriť osvetu o bezpečnosti na cestách organizuje koncesionár rýchlostnej cesty Via Pribina už viac ako 10 rokov. Spoločne prispievame k pozitívnej mobilite. Sme radi, že onbsp;naše aktivity je stále záujem a tešíme sa aj na tie ďalšie. The post Letný Deň Bezpečnosti 2023 appeared first on viapribina.

prejsť na článok

Via Pribina zorganizovala Deň bezpečnosti spolu s Via Pribina Operations

Dňa 5. apríla 2023 Via Pribina zorganizovala Deň bezpečnosti spolu s Via Pribina Operations, miestnymi záchrannými zložkami ako sú polícia, dobrovoľný hasičský zbor a Červený kríž. Na akcii sme spolupracovali aj so sekciou BECEP Ministerstva dopravy Slove

prejsť na článok

Letný benefičný koncert

Prvý letný benefičný koncert v záhrade hospicu bol nabitý emóciami a niesol sa v príjemnej atmosfére.

prejsť na článok

Pozvánka na letný výnimočný HotDognet 2023

Máme pre Vás skvelú správu. 7. 6. 2023 je tu opäť HotDognet. Bude výnimočný, pretože Dognet má narodeniny! Oslavujeme 10 rokov, takže tentokrát to bude epická párty. Predtým ako začneme letnú sezónu a odcestujeme na dovolenky to s vami musíme osláviť.

prejsť na článok

Začali platiť nové pravidlá o kybernetickej bezpečnosti

Nové nariadenie o kybernetickej bezpečnosti, ktorým sa stanovujú opatrenia na zabezpečenie vysokej úrovne spoločnej kybernetickej bezpečnosti v inštitúciách, orgánoch, úradoch a agentúrach Európskej únie, nadobudlo účinnosť včera 7. januára 2024.

prejsť na článok

Rok 2023 zverejnenie údajov

Zverejnenie polročnej Finančnej správy k 30.6.2023: Polročná Finančná správa k 30.6.2023  (dokument v pdf) Výkaz Ročnej účtovnej závierky k 30.6.2023 (dokument v pdf) Poznámky k RUZ 30.6.2023 (dokument v pdf) Cash Flow k 30.6.2023 (dokument v pdf) Zverejn

prejsť na článok