Letné montérky - Čo si obliecť na leto 2023?

Leto sa už blíži a aj keď je letné obdobie v znamení dovoleniek, pracuje sa aj počas leta. Ako sa obliecť, aby ste aj počas leta mali pri práci komfort?

prejsť na článok

Montérky Snickers AllroundWork 6341: Prémiové montérky pre náročných (RECENZIA)

Montérky Snickers patria k svetovej špičke a presvedčili o tom už tisícky spokojných zákazníkov po celom svete. Táto švédska značka už viac ako 40 rokov produkuje vysokokvalitné pracovné odevy pre profesionálov. Ako vyzerajú ich najpredávanejšie montérky?

prejsť na článok

Montérky a ich rozdelenie: Od klasiky po modernosť

Pod pojmom montérky sa skrýva celá rada rôznych kategórií, ktoré sa delia podľa prevedenia alebo vlastností. Aké montérky poznáme a čo všetko sa oplatí všímať pri výbere?

prejsť na článok

Ako vybrať najlepšie montérky? Aktualizované 2024

Montérky sú neodmysliteľnou súčasťou pracovného oblečenia pre rôzne profesie. Či už ste zvárač, murár, stolár, alebo záhradník, potrebujete montérky, ktoré Vám poskytnú komfort, ochranu a funkčnosť. Ako si však vybrať tie správne?

prejsť na článok

Strečové montérky sú synonymom pohodlia a voľnosti

Jedným z posledných trendov pracovnej módy sú strečové montérky. Čo to znamená, prečo sú také obľúbené a ako vybrať tie najlepšie?

prejsť na článok

Ako vybrať montérky Cerva? Kompletný sprievodca

Vyznať sa v širokej ponuke montérok môže byť niekedy náročné. Rôzne farby, štýly, prevedenia a cenové úrovne. Prečítajte si náš článok a získajte prehľad, ako vybrať najlepšie montérky Cerva.

prejsť na článok