Let’s Talk Business môj rozhovor v Startitupe

Ego je najväčšia brzda vo vedení ľudí, potrebujete prijímať spätnú väzbu a zlepšovať sa. Môj rozhovor ako lídra digitálnej agentúry Effectix v najnovšej epizóde Let’s Talk Business o aktuálnej situácii v digitálnom marketingu na Slovensku. Pozrite si ho, alebo vypočujte na Spotify Rozhovor na Startitup Zdieľajte môj článok Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+Share on LinkedinShare by Mail Prečítajte si ďalšie moje články 6 dôvodov, prečo e-shop nezarába a ako to zmeniť06/03/2017/by Milan MarkovičStaňte sa kráľom online komunikácie06/06/2021/by Milan Markovič3. Blog nad zlato, alebo Ako by mal vyzerať váš blog.22/05/2016/by Milan MarkovičThe post Let’s Talk Business – môj rozhovor v Startitupe first appeared on Milan Markovič.The post Let’s Talk Business môj rozhovor v Startitupe appeared first on Milan Markovič.

prejsť na článok

Business English

Business English online with a professional Business English native speaker who lives in Slovakia. The lessons cover those small talk situations which often is a real barrier for some Slovak Business people. Native English Busi

prejsť na článok

Staňte sa kráľom online komunikácie

Potreba pracovať z domu priniesla do firiem potrebu komunikovať so svojimi zamestnancami, spolupracovníkmi a klientmi online. Sme nútení robiť online porady, workshopy, kreatívne brainstormingy, prezentácie a aj pohovory. Do popredia sa dostali rôzne onli

prejsť na článok

Rozhovor pre RTVS nielen o pretekoch

Vypočujte si rozhovor pretakárky Dariny Pavlů vo vysielaní RTVS o veteránoch a tohtoročných pretekoch 500 KM SLOVENSKÝCH a CASSOVIA CLASSIC 2023. The post Rozhovor pre RTVS nielen o pretekoch appeared first on 500 km slovenských.

prejsť na článok

ŽI ZVEDAVO :) LIVE CURIOUS !

VIDEO: Pre lepšie zobrazenie videa si ho zväčšite na celú plochu obrazovky , please :). IF AK If you are, you breathe. (breathe dýchať) If you breathe, you talk. (talk rozprávať)

prejsť na článok

Rozhovor v časopise EVA

Príspevok Rozhovor v časopise EVA je zobrazený ako prvý na Fertility Coaching.

prejsť na článok