Let ponad Bardejov

Nevyletieť na výlete to by bol hriech. A tak pri návšteve slobodného kráľovského mesta Bardejov nemohol chýbať môj obľúbený Skywalker. Potom už nič nechýbalo návšteve slávneho stredovekého námestia s gotickými a renesančnými domčekmi zo 16 storočia, s dominantnou gotickou bazilikou svätého Egília zo 14. storočia a starou radnicou, ktorú staval v rokoch 1505-1508  majster Alexander. Ako inak zo vzduchu. Drobnou nevýhodou Skywalkera je fakt, že nemusí vietor. Keďže počasie si nevyberieme, do vzduchu musel tak či onak. Video je tým pádom tak trošku otrasné otrasy a nárazy vetra je proste vidieť. Ale aspoň vidíte, že lietanie v FPV nie je vždy len med lízať Záverom ešte tradičné upozornenie: neskúšajte takéto lety, pokiaľ nemáte nalietaných aspoň niekoľko desiatok (ideálne stoviek) hodín v FPV a 100% spoľahlivú výbavu! Pri lietaní treba používať najmä rozum a za žiadnych okolností neriskovať! The post Let ponad Bardejov first appeared on FPV Slovensko.

prejsť na článok

Bardejov

Príspevok Bardejov je zobrazený ako prvý na Quimica s.r.o..

prejsť na článok

Exteriér RD Bardejov

Prvým krokom k realizácií osvetlenia, vytvoriť pár návrhov. The post Exteriér RD Bardejov appeared first on Návrh svietidiel - Marek Hamrák.

prejsť na článok

Odozva na výstavu Ponad múry v Rómskom slove NEV na rádiu Regina Východ

Výstava Sečovské bienále umenia II: Ponad múry bola otvorená vo štvrtok 4. novembra vo Východoslovenskej galérii. Výstava mapuje dlhodobý projekt umeleckých workshopov v rómskej osade v Sečovciach, ktoré už viac ako 10 rokov organizuje združenie Art Aktiv

prejsť na článok

Rodinný dom Bardejov

STAVBA RODINNÉHO DOMU NÁVRH OSVETLENIE RODINNÉHO DOMU The post Rodinný dom Bardejov appeared first on Návrh svietidiel - Marek Hamrák.

prejsť na článok

Denník N o výstave Ponad múry vo Východoslovenskej galérii v Košiciach (2021)

Máme odinštalované a chceme sa poďakovať všetkým návštevníkom a návštevníčkam čo stihli, v týchto časoch, vidieť výstavu aj naživo. Vraj Vás nebolo málo. A Východoslovenská galéria ďakujeme za možnosť vystavovať práve v jej priestoroch ako i za spoluprácu

prejsť na článok