Legendárna séria Samsungu končí, už nedostane žiadnu aktualizáciu

Spoločnosť Samsung ukončila softvérovú podporu pre 4 roky staré vlajkové modely Samsung Galaxy Note 10 a Galaxy Note 10+.

prejsť na článok

MIMORIADNE: Tvoj Windows už nedostane aktualizáciu. NÁVOD ako získať nový len za 6 €!

POZOR: Používate tieto verzie Windows? Hrozí vám veľké riziko. Ich podpora navždy skončila, takto ľahko prejdete na nový! The post MIMORIADNE: Tvoj Windows už nedostane aktualizáciu. NÁVOD ako získať nový len za 6 €! appeared first on AndroidPortal.sk.

prejsť na článok

Muž a AIDS

Viete, prečo muž po päťdesiatke nedostane AIDS? Pretože ho nedostane v komore, ani v chladničke.

prejsť na článok

Samsung Galaxy Watch4 dostáva aktualizáciu na Wear OS 4.0

Staršie smart hodinky Samsung Galaxy Watch4 a Galaxy Watch4 Classic dostavajú aktualizáciu s novým systémom Wear OS 4.0.

prejsť na článok

Aktualizácia máp z pohodlia domova!

Nemáš čas na návštevu servisu? Žiadny problém! Teraz môžeš jednoducho a pohodlne nainštalovať najnovšiu aktualizáciu máp do svojho auta priamo z domova. Naši spokojní zákazníci nám posielajú fotky inštalácie pri pivku a ty môžeš byť ďalší! Stačí si zakúp

prejsť na článok

Najnespravodlivejšia vec na živote

Najnespravodlivejšou vecou na živote je spôsob, akým sa končí. Život je ťažký. Zaberie vám veľa času. A čo dostanete na konci? Smrť. To je čo, nejaká odmena? Myslím si, že by to malo byť celé naopak: Najskôr by ste mali zomrieť. Potom žiť v domove dôchod

prejsť na článok