KVÍZ Pravda alebo lož? Tieto otázky preveria váš všeobecný prehľad, nedajte sa nachytať!

Zaujímavé fakty z rôznych oblastí dokážu obohatiť náš všeobecný prehľad. Rozšírte si spolu s nami svoje obzory a precvičte si mozgové závity v dnešnom kvíze! Sme zvedaví, či dokážete rozlíšiť pravdu od lži.

prejsť na článok

ALUP - ICONS: prehľad o systéme stlačeného vzduchu - odkiaľkoľvek

ICONS: nepretržitý prehľad o stave vášho kompresora - odkiaľkoľvek ! Získajte informácie o prevádzkových parametroch a stavu kompresora prostredníctvom e-mailu alebo textovej správy a majte neustály prehľad.

prejsť na článok

Všeobecný zákaz lovu rýb od 20.09.2023

VN Milošová Druh vysadených rýb: Kapor rybničný, Pstruh dúhový Čas, keď nemožno loviť ryby: od 20. 09. 2023 07:00 hod. do 01. 10. 2023 06:00 hod Svrčinovský rybník a rybník Čierne Druh vysadených rýb: Kapor rybničný Čas, keď nemožno loviť ryby: od 20. 09.

prejsť na článok

Ako si zorganizovať špajzu? Vďaka tomu budete mať prehľad a nič sa vám neskazí

Na to, aby vám šlo varenie jednoduchšie alebo aby ste nemali vo veciach taký neporiadok, tak je dôležité, aby vaša špajza prešla poriadnou organizáciou. Veď nie je nič horšie, než The post Ako si zorganizovať špajzu? Vďaka tomu budete mať prehľad a nič s

prejsť na článok

Handlová: V meste žilo vlani viac mužov, najviac ľudí je v produktívnom veku

Štatistika mesta Handlová za uplynulý rok potvrdzuje všeobecný úzus, že sa rodí čoraz menej detí a počet úmrtí narastá.

prejsť na článok

Odpovede na otázky a hoaxy o REPUBLIKE. Mnohí budú zaskočení!

✅ Stručné a jasné odpovede aj na tie najzákernejšie otázky o REPUBLIKE nájdete na www.hnutie-republika.sk/nazory The post Odpovede na otázky a hoaxy o REPUBLIKE. Mnohí budú zaskočení! first appeared on REPUBLIKA.

prejsť na článok