Kvet mesiaca september - gerbera & záhradná ruža

Gerbery sú šťastné a veselé kvietky, ktoré určite rozžiaria každú miestnosť. Momentálne je to piata svetová najobľúbenejšia kvetina. :)

prejsť na článok

Kvetinová terapia

Už čínski liečitelia verili, že kvet má neopísateľnú silu. Opisovali, že kvet môžete použiť na privodenieakejkoľvek nálady, alebo pocitu a že tajomstvo spočíva vo farbe kvetiny.

prejsť na článok

PONUKA PRE SEO AGENTÚRY: Využite septembrovú akciu na publikovanie článkov za bezkonkurenčné ceny!

Prichádza mesiac september. Prvé ochladenie a s ním aj štart novej sezóny. V agentúre ContentPress sme sa rozhodli osláviť začiatok sezóny zľavami na publikovanie článkov. Aké sme si pre Vás pripravili zľavy za publikovanie článkov na september? Z nášho š

prejsť na článok

Africký nektárový kvet ,,Sugarbush

Kvety protey produkujú veľké množstvo nektáru, preto sa bežne nazýva „cukrový ker“. V 19. storočí sa nektár používal v medicíne na liečbu kašľa a dýchacích ťažkostí.

prejsť na článok

Najčastejšie chyby pri pestovaní záhradných ruží

Ruža ako kráľovná kvetov, uctievaná už v minulosti, vládne aj dnešnému svetu svojou krásou a prenikavou vôňou. V starovekej Indii bola ruža posvätný kvet. Jej darovaním ste si mohli vyprosiť u vládcov čokoľvek. Dnes ju pestujeme takmer každý na záhrade .

prejsť na článok

Horúci politický september

Koalícia sľubovala udržanie charakteru sociálneho štátu, ale opak je pravdou. Čaká nás horúca politická jeseň, a v rámci nej sa... Zdroj

prejsť na článok