Kurkuma a jej účinky / ZDRAVIE

Liečivé vlastnosti tohto korenia sa pomaly odhaľovali v priebehu storočí. Kurkuma je dlho známa pre svoje antizápalové vlastnosti. Nedávny výskum ukázal, že kurkuma je prírodný zázrak, prospešný pri liečbe mnohých zdravotných problémov od rakoviny až po Alzheimerovú chorobu.

prejsť na článok

Prírodné aktívne látky na podporu zdravia pečene Liverax

Komplexný výživový doplnok pre pečeň Liverax Aké bonusy získam ? Vždy plná kapsula účinných látok + vysoko-koncentrované extrakty + certifikované suroviny Zdravie pečene Pestrec a kurkuma podporujú zdravie pečene. Prirodzená detoxikačná funkcia pečene

prejsť na článok

Účinky omega kyselín na krásu pleti a vlasov

Nenasýtené mastné kyseliny, tzv. omega, sú jedny z vedecky najštudovanejších živín. Okrem všeobecne známych pozitívnych účinkov na zdravie srdca a ciev, účinky v boji proti depresii a zníženie zápalov majú významný vplyv aj na krásu pleti a vlasov.

prejsť na článok

Vedľajšie účinky chemoterapie

Tak ako všetky lieky, aj chemoterapia má svoje vedľajšie účinky. Vedľajšie účinky sú nežiadúce prejavy, ktoré sa dejú ako dôsledok užívania liekov. Niekedy sa stáva, že tieto prejavy sa zamieňajú za príznaky rakoviny. Aké nežiadúce účinky môže mať chemote

prejsť na článok

Účinky žiadostivosti a závislosti od sexu

Naša kultúra hovorí, že pornografia, promiskuita a cudzoložstvo sú neškodnou zábavou. Ale závislosť od sexu má devastujúce účinky na človeka. Der Beitrag Účinky žiadostivosti a závislosti od sexu erschien zuerst auf LOVE IS MORE (Slovenský).

prejsť na článok

Slnečná výživa – tretia časť

Keď už poznáme účinky vitamínu D na naše zdravie, asi sa len ťažko zmierime s predstavou, že patríme k tým národom, u ktorých je deficit „déčka“ typický. Vieme vám ponúknuť riešenie a vysvetlíme, ako sa dá zvýšiť hladina vitamínu D v tele.

prejsť na článok