Kupuješ nové slnečné okuliare? Na tieto časté chyby si dávaj pozor!

V našom nedávnom článku o tom, ktoré doplnky majú ženy na mužoch najradšej, sme spomínali aj okuliare. Tie bez debaty patria medzi najdôležitejšie prvky outfitu, keďže dokážu výrazným spôsobom formovať tvoj image. Na jednej strane môžu z teba spraviť boha krásy, no na druhej vedia značne poškodiť tvoj štýl a spôsobiť, že budeš vyzerať doslova smiešne. Všetko je to o správnom výbere konkrétneho modelu. Na čo si pri ňom dávať pozor?

prejsť na článok

Komár a opera

Mladý komár hovorí svojej matke: - Mami, chcem ísť dnes do opery. Pusť ma. - V žiadnom prípade! - Ale ja chcem, inak ujdem z domu! - No dobre, ty nešťastník, len si dávaj veľký pozor pri potlesku!

prejsť na článok

Láska a úsmev

Cez Vianoce vyber úsmev a rozdaj ho všetkým, dávaj si naň dobrý pozor, aby nebol riedky. Cez Vianoce vyber lásku, každému daj trochu, nech nám nikdy nezovšednie, ani v novom roku.

prejsť na článok

Pripravili ste na leto a dovolenku aj vaše oči?

Prichádza leto a s ním aj veľa času stráveného vonku na slnku. Každý sa určite teší, že je tu obdobie a vhodné príležitosti nielen na opaľovanie pri vode. Avšak na jednu vec s príchodom nového ročného obdobia nemôžete zabudnúť. Kvalitné slnečné okuliare b

prejsť na článok

Recept na okuliare

Na schôdzku s premiérom si neberte okuliare. Bude vyzerať lepšie...

prejsť na článok

Ako používať Slnečné esencie z Českej prírody

Slnečné esencie sú úžasným nástrojom transformácie a liečenie. Pomáhajú spracovávať a liečiť základné témy a zranenia, ktoré sú nám všetkým blízke. Prinášajú nám do vedomia a života nové kvality a pomáhajú prebúdzať naše dary.

prejsť na článok