Ktoré známe osobnosti vlastnia zbrane I. (SR a ČR)

Medzi laickou verejnosťou často panuje názor, že zbrane civilom nepatria a bežného majiteľa zbrane si predstavujú ako holohlavého bezkrkého mafiána. Že to tak nie je, ukážeme si v nasledujúcom stručnom výpočte známych osobností u nás a u našich západných susedov. Budete sami prekvapení, ktoré všetky známe osobnosti vlastnia zbrane.. Slovensko Slovensko patrí ku krajinám s [] Príspevok Ktoré známe osobnosti vlastnia zbrane I. (SR a ČR) je zobrazený ako prvý na O Zbraniach.

prejsť na článok

Patria zbrane do rúk iba profesionálom?

Patria zbrane iba profesionálom? Anabáza nehôd, samovrážd a násilnej trestnej činnosti profesionálov v Česku a na Slovensku. Príspevok Patria zbrane do rúk iba profesionálom? je zobrazený ako prvý na O Zbraniach.

prejsť na článok

Celosvetovo známe značky a ich najväčšie módne vychytávky!

V dnešnej modernej dobe je móda u väčšiny ľudí na prvom mieste. Neustále pribúdajú rôzne inovácie, známym značkám rastie popularita raketovou rýchlosťou a ľudia sú už častokrát frustrovaní z toho, že nemajú čo na seba, pritom vlastnia preplnené šatníky. K

prejsť na článok

Kozmetika Larens a jej dve silné zbrane

Starajme sa o svoje telo každý deň, aby są nám neskôr poďakovalo. Večne mladá a krásna pokožka, bez vrások, podráždenia, či akné je snom každej z nás. Kozmeceutiká LARENS vplývajú blahodárne na našu pokožku a zaisťujú jej svieži pocit. Inovatívne prvky bo

prejsť na článok

Prednáška Bratislava krajná núdza a nutná obrana

Prednáška pre streleckú verejnosť v Bratislave. Témy sú nutná obrana, krajná núdza, použitie zbrane, prvá pomoc a tlmiče. Príspevok Prednáška Bratislava krajná núdza a nutná obrana je zobrazený ako prvý na O Zbraniach.

prejsť na článok

Michael Kors – všetko, čo by ste mali vedieť o tejto značke!

Dnešný svet je plný inovácií a výnimkou nie sú ani celosvetovo známe módne značky. Neustále sa dostávajú do popredia a ľudia ich zbožňujú. Samozrejme, každý človek preferuje iné značky a záleží aj od výsledných produktov, ktoré daná organizácia ponúka.

prejsť na článok