KSV Chalupa Klastava Badaň

KSV Chalupa Klastava Badaň Predošlé Ďalšie O PROJEKTE Názov : Chalupa KlastavaDátum návrhu : 2022Plocha pozemku: 1683,00 m2Funkcia: Víkendový dom – chalupaZastavaná plocha: 80,00 m2Podlažná plocha: 160,00 m2Obostavaný objem: 293,50 m3Miesto: Baďan, KlastavaAutor: Ing. arch. Rudolf BenčekSpolupráca: Ing. arch. Lukaš Ďurian, Ing. arch. Ivana Cicka Architektúra víkendovej chaty nadväzuje na typické stavby v tejto oblasti. Kontext prostredia bol veľmi silným podnetom pri tvorbe konceptu. Zástavba obce so stodolami a gánkovými domami sa odráža aj v navrhovanom objekte. Vnútorná pevná stavba je prekrytá konštrukciou podobnou stodole so sedlovou strechou a vytvára aj gánok po stranách domu. V snahe minimalizovať zásah do prostredia bol dom umiestnený v dolnej časti pozemku, na mieste pôvodnej stodoly. Vo vyššej časti riešeného areálu je navrhovaná terasa s kaďou. Dispozícia domčeka je prispôsobená tak, aby pohodlne fungoval pre štvorčlennú rodinu a prípadné návštevy. Srdcom celého objektu je kuchyňa a jedáleň s voľným prepojením na terasu. Obývacia izba je skrytá pre nerušený odpočinok od spoločenskej kuchyne. Na druhom poschodí sa nachádzajú spálne a priestor na prácu alebo čítanie. Našli ste ten správny kúsok? S vybavením interiéru vám pomôžeme aj bez projektu. Objednáme. Doručíme. Nainštalujeme či zmontujeme. Ozvite sa. Dohodnite si stretnutie Naše ďalšie projekty YOGA Yoga centrum Brno CZETVL Polyfunkčný objekt Tivoli Brno CZE The post KSV Chalupa Klastava Badaň appeared first on Plaan architekti..

prejsť na článok

TVL Polyfunkčný objekt Tivoli Brno CZE

TVL Polyfunkčný objekt Tivoli Brno CZE O PROJEKTE

prejsť na článok

Slovenský pohár v behu na kolieskových lyžiach

V sobotu 2. augusta sme zorganizovali historický prvé preteky v behu na kolieskových lyžiach v Závažnej Porube a zároveň 2. kolo Slovenského pohára v behu na kolieskových lyžiach v sezóne 2020. Pretekalo sa súpažou na 4,2 km dlhej trati, v kategóriách dor

prejsť na článok

Čierna Hora I

Tam, kde skaly vystupujú priamo z mora. Čierna Hora Čierna Hora, Montenegro vďačí za svoje meno čiernym boroviciam, ktoré rastú v Národnom prírodnom parku Durmitor. Robí sa z nich čierny medovicový med. Má liečivé účinky a na pobreží ho nekúpite, len tu.

prejsť na článok