KRÍZOVÝ MANUÁL: Ako zvládnuť financie počas koronavírusu?

(naposledy aktualizované 28.09.2020) Pandémia nového koronavírusu takmer zo dňa na deň zmenila bežný život. Krízový manuál obsahuje aktuálne odporúčania zo všetkých finančných sektorov. Pokúsim sa v ňom dať odpovede na momentálne najčastejšie otázky. Nasledujúci krízový manuál je pomôckou, v ktorej sa pokúsim odpovedať na čo najviac otázok z rôznych finančných oblastí. Zároveň v ňom nájdete [] The post KRÍZOVÝ MANUÁL: Ako zvládnuť financie počas koronavírusu? appeared first on Ing. Peter Macinský.

prejsť na článok

Odporúčania v súvislosti so šírením koronavírusu COVID-19

Manuál Covid-19Stiahnuť Čo mám robiť ak som COVID-19 pozitívnyStiahnuť Vystavenie potvrdenia o PN COVID-19Stiahnuť The post Odporúčania v súvislosti so šírením koronavírusu COVID-19 appeared first on MUDr. Iveta Marinová.

prejsť na článok

5 rád, ako finančne zvládnuť Vianoce

The post 5 rád, ako finančne zvládnuť Vianoce appeared first on F-One - Financie na jednotku.

prejsť na článok

Spoločnosť FORTISCHEM a.s. prevzal nový krízový manažment na čele s Jánom Hartlom

Bratislava, 10. marec 2021 – spoločnosť FORTISCHEM a.s. prevzal krízový manažér Ján Hartl zo spoločnosti Maxim Pharm a stal sa predsedom predstavenstva spoločnosti FORTISCHEM a.s.. Ako generálny krízový manažér angažoval do procesov renomovanú poradenskú

prejsť na článok

Štátna pomoc a financie pre firmy počas pandémie

Štátna pomoc podnikom v čase ? pandémie. Akú pomoc je možné využiť a ako čerpať finančné prostriedky?Viac ℹ️ v pravidelne aktualizovanom článku. The post Štátna pomoc a financie pre firmy počas pandémie appeared first on Gruber Finance.

prejsť na článok

MANUÁL AKO POMÔCKA PRE RODIČOV KED JE NAOZAJ ZLE

Manuál ako pomôcka pre rodičov kedy je naozaj zle s mojím dieťaťom a čo a ako rýchlo mám urobiť. https://pediatridetom.sk

prejsť na článok