Krásne miesto pre Vašu svadbu

http://www.nevesta.sk/hotel-gino-park-palace-krasne-miesto-pre-vasu-svadbu-article-40231-1923.aspx The post Krásne miesto pre Vašu svadbu appeared first on Hotel Gino Park Palace ****.

prejsť na článok

7 dôvodov preco mať svadbu v Hoteli Gino Park Palace

http://www.svadobnydom.sk/7-dovodov,-preco-mat-svoju-svadbu-v-hoteli-gino-park-palace-article-40258-51.aspx The post 7 dôvodov preco mať svadbu v Hoteli Gino Park Palace appeared first on Hotel Gino Park Palace ****.

prejsť na článok

Popolnočné šaty na svadbu

Muži, potrebujú k svojmu blahu nás ženy a my ženy zase krásne šaty. Nepotrebujeme ich len na bežné nosenie, ale aj na významné udalosti. Jednou z najdôležitejších udalostí v živote každého z nás,  je bezpochyby svadba. Pre ktorú nevestu nehrajú prím práve

prejsť na článok

Boho svadobné šaty - nový trend pre modernú nevestu

Aj Vy ste ten typ nevesty, ktorej sa nepáčia veľké klasické svadobné šaty ale chcela by niečo iné a zároveň pohodlné ? Nie ste sama ! V dnešnej dobe rastie požiadavka o jednoduchšie, minimalistické a celkovo menej objemné šaty, ktoré sú zároveň pohodlné a

prejsť na článok

Hrejúca láska

Miláčik, s Tebou je mi vždy veľmi krásne, ver, že nikomu tak krásne nie je. Túlame sa tmavým svetom a chladný vetrík slabo veje.

prejsť na článok

Zima čarodejka

Krásne počasie, mráz vyštípe líčka. Hriechom by bolo nevyužiť krásne slnečné lúče a poprechádzať sa po okolí obce Kalinov.

prejsť na článok