Kouč zvonku alebo zvnútra?

Dobrý deň, dnes sa s Miloslavom Frečkom v rubrike V zamestnaní budeme venovať tomu, či je lepšie, ak je koučom pre ľudí z vnútra firmy ich manažér, alebo niekto z vonkajšieho prostredia.Rozoberieme pre a proti. Budeme hovoriť o tom, aké sú realistické očakávania od kouča a ako si vybrať toho najlepšieho. Ak máte k týmto témam blízko, načerpajte inšpiráciu a pozrite si rozhovor so skúseným koučom Miloslavom Frečkom v TV Bratislava. Príspevok Kouč zvonku alebo zvnútra? zobrazený najskôr MF Coaching.

prejsť na článok

Kto ste naozaj?

Kto si... naozaj? Neodpovedajte čo robíte, či ste ženatí, vydaté, či máte deti, psa, či máte radi futbal, jogu, alebo hip-hop. Ale kto naozaj ste? The post Kto ste naozaj? appeared first on Kouč Vitaja.

prejsť na článok

Vnútorné dialógy

Všetky naše kroky, nielen vážnejšie rozhodnutia, alebo životné zmeny sú výsledkom vnútorného dialógu. The post <strong>Vnútorné dialógy</strong> appeared first on Kouč Vitaja.

prejsť na článok

Valentín milovaný či nenávidený?

Valentínske klišé, alebo príležitosť na vyznanie? Prečo by sme mali prejavovať svoje city práve na Valentína? The post Valentín milovaný či nenávidený? appeared first on Kouč Vitaja.

prejsť na článok

Hnev

Nebudem Ti hovoriť: "Nehnevaj sa!, ale "Počúvaj svoj hnev, niečo dôležité signalizuje!" The post Hnev appeared first on Kouč Vitaja.

prejsť na článok

Koučing zrozumiteľne

Často sa mi stáva, že ľudia nevedia, čo od koučingu čakať. Niekto si myslí, že je to ako u terapeuta, iný, že príde a dostane radu …. Kouč  neradí Koučing je rozhovor medzi koučom a koučovaným, kde sú obaja partnermi, to znamená, že kouč nie je pozíciou

prejsť na článok