Kostol v Rači s novou fasádou

Evanjelický kostol v historickej mestskej časti Rača sa od minulého roku teší z novej fasády. Za úspešnou obnovou, z ktorej majú radosť aj veriaci, je potrebné vidieť úspešný dialóg medzi investorom, realizátorom, dodávateľom stavebných materiálov a, v neposlednom rade, odborný návrh sanácie, za ktorým stojí Ing. Jozef Bako, PhD.

prejsť na článok

Přestěhovali jsme se na novou adresu!

Přestěhovali jsme se na novou adresu. Od 3. 9. 2018 nás najdete na nové adrese Úlehlova 3088 / 6, Brno 628 00. Klikněte pro více informací.

prejsť na článok

TOP 10 najfotogenickejších kostolíkov na Slovensku

Slovensko je krajinou kostolov,kostolíkov a kaplniek. Kostol nájdete v každej obci, v niektorých aj viac ako jeden. V tomto článku sme sa zamerali na menšie kostolíky, ktoré sú často v zabudnutí ale určite si svoju pozornosť zaslúžia. Väčšina z nich je z

prejsť na článok

Znovuzrodenie jedného zámku

Sotva nájdeme iný stavebný zámer, ktorý by vyvoval toľko pozornosti ako opätovná výstavba berlínskeho zámku. V priebehu roku 2019 vznikne v centre Berlína zámok so starou fasádou a novým konceptom využitia ako Humboldtovo fórum. V značnej miere prispela k

prejsť na článok

Cvičenie mamičky s deťmi

Otvárame pre vás znovu cvičenie mamičky s deťmi v Petržalskej telocvični pondelok a štvrtok o 9.00 a 10.00 hod v Rači piatok o 9.00 a 10.00 hod The post Cvičenie mamičky s deťmi appeared first on Gymnastické centrum.

prejsť na článok

Krúžok mladých rybárov s novou FB skupinou

Vážení kolegovia rybári a rybárky. Keďže od školského roku 2020/2021 máme nových vedúcich rybárskeho krúžku s novou koncepciou výuky, chceme vás oboznámiť s ich aktivitami a zároveň pozvať do novovytvorenej FB skupiny zameranej na našich nástupcov deti.

prejsť na článok