Konferencia itSMF Slovakia – Be Inspired 2022

OMNICOM sa stal tento rok platinovým partnerom výročnej itSMF Slovensko konferencie s názvom Be Inspired 2022. Konferencia sa uskutoční výhradne online formou, ale dobrou správou je, že bude je pre účastníkov bezplatná. Rok 2020 bol rokom začiatku nevídaného digitálneho pokroku. Spoločnosti začali prechádzať digitálnymi transformáciami a menili spôsoby svojho podnikania. My sme boli pri tom. Digitálna transformácia je aj v dnešnom turbulentnom prostredí stále aktuálnou témou. OMNICOM bol pri tom a od začiatku pomáhal svojim zákazníkom prispôsobiť sa meniacim sa podmienkam na trhu. Pri svojich zákazníkoch stojíme aj dnes. Inšpirujte svoje podnikanie progresom, ktorý denno-denne implementujeme u našich zákazníkov a buďte s nami na itSMF konferencii Be Inspired 2022. V rámci konferencie sa môžete tešiť tiež na príspevky množstva expertov zo Slovenska aj zahraničia. Registrácia The post Konferencia itSMF Slovakia – Be Inspired 2022 appeared first on OMNICOM.

prejsť na článok

17. ročník konferencie itSMF CZ

Spoločne s 4me na itSMF CZ konferencii Týmto vás srdečne pozývame na itSMF CZ konferenciu s názvom „Fail fast, but gracefully!”, ktorá sa uskutoční 26. a 27. 1. 2023. Spoločne s naším partnerom 4me, sme pre vás pripravili niekoľko zaujímavých prísp

prejsť na článok

Areál EGO Slovakia s.r.o. Košice

Spoločnosť  EGO Slovakia s.r.o. sa rozhodla rozšíriť  svoje administratívne a výrobné priestory na jednom mieste pre zefektívnenie vlastnej výroby a ponúkaných služieb, preto sme jej ponúkli komplexné riešenie rekonštrukcie a pribudovania k existujúcej bu

prejsť na článok

Meet our player from Slovakia Filip Roman

Meet our player from Slovakia Filip Roman who is only 12 years old! Our little talent having professional practice under our coach Michal Fasung Good luck Filip!   Príspevok Meet our player from Slovakia Filip Roman zobrazený najskôr L4T.

prejsť na článok

ise x daad 2022

Ise- stavebná firma sa stala partnerom za development na medzinárodnom festivale DAAD- Dni architektúry a dizajnu, ktorý prebieha v Bratislave od 30.5 do 5.6.2022. The post ise x daad 2022 appeared first on ise.sk.

prejsť na článok

Rimavská Sobota 19.-20.11.2022

Dňa 19. a 20. Novembra 2022 prebehol dvojdňový seminár JU-JITSU v Rimavskej Sobote. Tento seminár viedol Hanshi Czaba Harsányi, 10. Dan. The post Rimavská Sobota 19.-20.11.2022 appeared first on MMK JU-JITSU Košice.

prejsť na článok