Kondómy

Otec sa rozprava v drogérii so svojim 8-ročným synom. Syn zbadal kondómy a pýtal sa, na čo to je. Otec: - Na bezpečný sex. - A prečo sú tam 3 kusy v krabičke? - To je pre stredoškoláka. Jeden je na piatok, jeden na sobotu a jeden na nedeľu. - Super! A na čo sú krabičky so 6 kusmi? - To je pre vysokoškoláka. Dva sú na piatok, dva na sobotu a dva na nedeľu. - Wow! A kto používa toto? Syn ukázal na krabičku s 12-timi kusmi. Otec na to: - To je pre ženatých mužov. Jeden je na január, jeden na február, jeden na marec...

prejsť na článok

Kondómy veľkosti XL

Žena príde do Drogérie a pýta sa predavača: - Predávate kondómy veľkosti XL? Predavač jej hovorí: - Áno, samozrejme. Koľko ich potrebujete? - Ani jeden. Ale nevadilo by vám, keby som tu počkala, až si ich niekto príde kúpiť?

prejsť na článok

Kondómy s insekticídom

Chlapík vojde do drogérie a pýta sa predavača: - Prosím vás, nemáte nejaké kondómy s insekticídom? - Ehm, máte na mysli spermicíd, nie? , pýta sa predavač. - Nie, insekticíd. Moja žena tam má muchu a tú musím dostať von.

prejsť na článok

Nový nápis

Na verejných záchodoch niekde v Anglicku je na automate na kondómy ceduľka: - Odpovedá britským predpisom. Pod tým niekto vyryl nápis: - To Titanik tiež odpovedal.

prejsť na článok

9 najčastejších príčin vaginálnych bolestí

Ak trpíte akýmikoľvek vaginálnymi bolesťami, nezanedbávajte ich s tým, že veď ono to samo nejako prejde. Môžu byť totiž varovným signálom vážnych zdravotných problémov, a preto si vyžadujú vašu maximálnu a okamžitú pozornosť. Príčin bolesti tam dole môže

prejsť na článok