Komfort aj pre vášho maznáčika: Vyberte správny pelech

Tešíte sa, ako sa po náročnom dni uvelebíte v posteli? Aj váš maznáčik potrebuje miesto, kde sa cíti pohodlne a bezpečne. Ako mu ho zaistiť? Potrebuje rozhodne svoj vlastný pelech. Zde může být váš text s odkazem. Aký materiál pelechu pre psa voliť Psí pelech je pre vášho zvieracieho kamaráta dôležitý. Priemerný pes prespí dokonca 12 až 14 hodín denne. Pelech tvorí jeho výsostné územie a každý pes také potrebuje. Má tu pokoj a súkromie. Zviera potrebuje svoj osobný priestor jednoducho rovnako ako vy. Správne vybraný pelech tak musí byť útulný a súčasne dostatočne priestranný. Útulnosť je podmienená prevedením a voľbou konkrétneho materiálu. Tým môže byť rôzny typ textilu, napríklad nylon, ale aj koža, prípadne imitácia kože a tiež klasická bavlna alebo plyš. Vašu voľbu by mal ovplyvniť nielen vzhľad, ale aj jednoduchosť údržby. Pelech totiž bude určite nutné čas od času vyprať. Prevažne čistého maznáčika tak určite môžete nechať „bývať“ v plyši alebo bavlne, inak ale voľte napríklad vodoodpudivý nylon. Čo sa týka plastovej verzie, len zdanlivo sa z hľadiska údržby jedná o výhru. Textilné polstrovanie do nej totiž aj tak budete musieť dodatočne kúpiť. V prípade, že bude pelech umiestnený na studenom podklade, napríklad na zemi v garáži, je vhodné zvoliť prevedenie so zosilneným dnom. Tento typ je navyše vybavený vyvýšenými okrajmi, na ktorých psy radi odpočívajú. Ako vybrať tvar a veľkosť Trh ponúka aj rôzne tvary psích pelechov, na trhu je možné zohnať obdĺžnikový, oválny, okrúhly či štvorcový. Okrúhle varianty sú vhodnejšie skôr pre malé psy, zatiaľ čo s veľkým plemenom využijete skôr hranatý tvar. Ďalším kľúčovým faktorom je veľkosť. Najlepšie je, ak ju nebudete odhadovať, ale psa zmeriate. Zamerajte sa na to, v akej pozícii najčastejšie spia a pridajte k tomuto rozmeru aj určitú rezervu. Orientačne môžeme povedať, že je možné pelechy rozdeliť do niekoľkých veľkostných kategórií, ktoré zodpovedajú malým, stredným a väčším plemenám, a to nasledovne: pelech pre malé psy: od 40 do 60 cm na dĺžku pelech pre stredné psy: od 60 do 80 cm na dĺžku pelech pre veľké psy: nad 80 na dĺžku The post Komfort aj pre vášho maznáčika: Vyberte správny pelech appeared first on eZena.sk.

prejsť na článok

Parádnici, ako sa patrí

Domáci maznáčikovia sú súčasťou rodiny. Staráme sa o nich a chceme, aby mali všetko čo potrebujú. Oni nám zase na oplátku dávajú neskutočnú lásku, vernosť a pozitívnu energiu. Preto by zrejme nejedno dieťa chcelo mať psíka. Psík je skvelým kamarátom a dob

prejsť na článok

Ohrievač pre Váš komfort

Plynový ohrievač inštalácia Ohrievač pre Váš komfort Nakoľko epidemiologická situácia nám dovoľuje usadiť Vás stále iba na terase, zakúpili sme ohrievač pre zvýšenie Vášho komfortu. The post Ohrievač pre Váš komfort appeared first on KÁVOVŇA.

prejsť na článok

Vyberte si presne taký šampón, aký potrebujete

Šampóny Chris Christensen sú špecializované na konkrétne potreby vášho chlpáčika. 

prejsť na článok

Ako dlho žije mačka?

Predpokladaná dĺžka života domácich mačiek je oveľa vyššia ako v prípade  života mačky žijúcej  v prírodných podmienkach. Ak  v prírode mačky žijú asi 5-7 rokov, potom domáca mačka  priemerne  dosiahne vek 14 rokov. Za dodržania určitých pravidiel sa ich

prejsť na článok

RIEKER komfort za výpredajové ceny

Všetko je pre Vás pripravené v predajni ROBEL.sk. Článek RIEKER komfort za výpredajové ceny se nejdříve objevil na Obchodné centrum Laugaricio.

prejsť na článok