Koľko plienok budem potrebovať

Výrobcovia jednotlivých plienkových systémov doporučujú nasledovné počty plienok. Pokiaľ sa Vám teda nechce počítať, riaďte sa nižšieuvedenými radami:

prejsť na článok

Aké plienky budem používať

Ak sa rozhodnete baliť dieťatko do látkových plienok, je vhodné sa zamyslieť nad niektorými otázkami, ktoré vám pomôžu vybrať si vhodný typ plienok.

prejsť na článok

Viete, že opakovane použiteľné utierky šetria našu planétu??

V minulosti bola starostlivosť o detské zadočky s ohľadom na našu planétu šetrnejšia. Pranie bavlnených plienok nebola najpríjemnejšia aktivita a jednorázové plienky boli z finančných dôvodov ,,luxus,,. Starostlivosť o dieťa zahŕňa používanie jednorázovýc

prejsť na článok

Budem dobrá mama?

Budem dobrá mama? Mám milión pochybností, či sa o Teba dokážem postarať. Cítim ale, že Ťa milujem najviac na svete. The post Budem dobrá mama? appeared first on .

prejsť na článok

Vianoce s FS Hrdlička a muzikantmi

Poďme bratia do Betléma. Didlaj didlaj didlaj dá. Ježišku, miláčku, ja ťa budem kolembati, Ježišku, miláčku, ja ťa budem kolembať.

prejsť na článok

Nie je dôležité koľko zarábate, ale koľko si dokážete odložiť

Výška príjmu nerozhoduje o tom, koľko si človek dokáže odložiť. Častokrát rovnako zarábajúci ľudia majú radikálne rozdielnu finančnú situáciu. Ako je to možné? Čím sa riadia ľudia, ktorí majú finančné rezervy?

prejsť na článok