Koľko peňazí potrebujem (pravidlo 4 percent).

Kurt Vonneguta Joseph Hellersa raz stretli na párty, ktorú organizoval známy hedge fund manager v New Yorku. Počas ich rozhovoru sa Kurt Vonnegut pýta : “ Vedel si, že náš hostiteľ zarobil len za včera viac, ako tvoja Hlava 22 zarobila za celý čas, odkedy si ju napísal?”.J. Heller na to odpovedal :”Veľmi ma to [] Príspevok Koľko peňazí potrebujem (pravidlo 4 percent). zobrazený najskôr Peniaze sú čas.

prejsť na článok

Golden media spark reloaded : potrebujem novy FW

golden media spark reloaded potrebujem novy frimware Dobrý deň. OS Spark nájdete TU. OS Enigma2 nájdete TU. Príspevok Golden media spark reloaded : potrebujem novy FW zobrazený najskôr goldenmedia.sk.

prejsť na článok

Za 500-eurovú odmenu by išlo voliť takmer 90 percent ľudí, bez nej necelých 70 percent

Z prieskumu vyplynulo, že 0,2 percenta ľudí by za odmenu hodilo do volebnej urny len prázdnu obálku

prejsť na článok

Raiffeisen Bank International acquires AKCENTA CZ

Raiffeisen Bank International AG (RBI) has concluded an agreement to purchase Akcenta CZ, a payment institution that executes payment and currency trade operations for exporters and importers. According to the proposed ownership structure, RBI will gain a

prejsť na článok

Štátna prémia v roku 2024 stúpne na sedem percent

Sporitelia tak v roku 2024 dostanú od štátu výrazne viac peňazí ako v tomto roku. V roku 2023 bola štátna prémia na úrovni 2,5 percenta z ročných vkladov. Ministerstvo financií zvýšilo štátnu prémiu pre rok 2024, keďže vzrástli úrokové sadzby, z ktorých s

prejsť na článok

Posielanie peňazí zadarmo cez Paysend + zárobok odporúčaním

Rýchle prevody zadarmo a až 18 eur za každého odporúčanie s mobilnou aplikáciou PaySend The post Posielanie peňazí zadarmo cez Paysend + zárobok odporúčaním appeared first on Prefíkaná líška.

prejsť na článok