Kolekcia: SLOVAKIA modro-biela sieťotlač

Sme rodinné sieťotlačové štúdio, ktoré poskytuje tlačiarenske služby na potlač textilu, tričiek, mikín a iného textilu. Vieme vám pomôcť aj s grafickým návrhom na potlač textilu. My tlačíme výlučne manuálne, na sieťotlačovom karusely a každé jedno vytlačené tričko prechádza cez naše ruky. Udržujeme tradíciu sieťotlačového remesla. A to nás napĺňa , motivuje pracovať ďalej a zdokonalovať sa. V našom okolí máme veľa šikovných kamarátov a remeselníkov. Preto pripravujeme aj vlastnú potlač na textil . Textil z nášho štúdia budeme publikovať pod spoločným názvom Kolekcia, kde jednotlivé potlače budú mať vlastný názov. Tričká s potlačou, tlačenou sieťotlačou z Kolekcie, si môžete zakúpiť na našej zákazníckej telefónnej linke alebo prostredníctvom mailu. Predstavujeme Vám kolekciu nazvanú SLOVAKIA. Je to potlač tričiek so slovenskou tématikou. Potlač je modro-biela, a názov farby pre modrú potlač je priam pre ňu určená, electric-blue (preklad.elektrická modrá). Dizajn návrhu je slovenský, od slovenského grafika, slovenský originál.:) Kolekcia je určená pre deti ale aj ich rodičov, pre dospelých , aby vyjadrili svoje sympatie k tradíciam. Máme v ponuke biele dievčenské a dámske tričká s modrou potlačou, ktorá v sebe ukrýva nápis Slovakia a je plná symbolov a znakov zo Slovenska. Na potlač sme použili naozaj kvalitné tričká zo 100 % organickej bavlny, zn.Stanley&Stella. Spojili sme vizuálnu kvalitu s kvalitou materiálu, aby bola skúsenosť z nosenia našich tričiek len príjemná. The post Kolekcia: SLOVAKIA modro-biela sieťotlač appeared first on potlač textilu dzifca.sk.

prejsť na článok

Kolekcia morských tvorov

The post Kolekcia morských tvorov appeared first on MoniToys.

prejsť na článok

Bavlnené osušky Gloria

Bavlnené osušky Gloria Kolekcia uterákov a osušiek Gloria je kolekcia vyrobená z tej najjemnejšej bavlnenej priadze s vysokou gramážou a krásnou dekoračnou bordúrou. Kolekcia: Gloria Rozmer: 70140 cm Materiál: 100% Bavlna Gramáž:

prejsť na článok

Sieťotlač História sieťotlače.

História sieťotlače a potlače textilu siaha až do starovekej Číny. Tunajší ľudia používali šablóny : boli to hodvábne sieťky napnuté na rám , k potlači textilných materiálov sieťotlači. Ide teda o jednu z najstarších tlačových techník vôbec. V odbo

prejsť na článok

5 tipov ako využiť sieťotlač pre váš marketing

5 tipov ako využiť sieťotlač pre váš marketingUrčite už ste vo firme vyskúšali všeličo. Cez vizitky po bannery. Online aj offline. Všetko má svoje pre a proti. Prinášame vám niekoľko tipov, ako využiť sieťotlač pre váš marketing a taktiež dôvody prečo sa

prejsť na článok

Moderná biela kuchyňa s drevom: Prírodný škandinávsky šarm

Biela s prvkami dreva je kombináciou škandinávskej čistoty a prírodného pocitu, ktorá sa stále vynikajúco hodí do moderných interiérov.

prejsť na článok