Klimatizovaný priestor 180m2

KLIMATIZOVANÉ KANCELÁRIE 180m²Klimatizovaný kancelársky blok o výmere 180m2. Vstupná recepcia, klimatizovaná serverovňa, štyri kancelárie, súkromná kuchynka a súkromné toalety. Moderná kabeláž štandardu CAT6A. Lukratívna poloha, pokojná štvrť, veľká záhrada s posedením a bezproblémové parkovanie. 1621 €/mes.Prejsť na ponuku UNCODE.initRow(document.getElementById("script-761574")); The post Klimatizovaný priestor 180m2 appeared first on Business centrum Žilina.

prejsť na článok

nebytový priestor pri lesoparku

380m2 za najlepšiu cenu V Bratislave v susedstve s parkom The post nebytový priestor pri lesoparku appeared first on Realituj.sk | prstom po mape.

prejsť na článok

Priestor, štúdia Katarína, Petra, Mária

The post Priestor, štúdia Katarína, Petra, Mária appeared first on Náš Ateliér.

prejsť na článok

PRIESTOR: Kto sme, kde sme a čo vlastne robíme

PRIESTOR: Kto sme, kde sme a čo vlastne robíme Čo je to PRIESTOR? PRIESTOR je kreatívny ateliér, fotoštúdio, miesto na stretnutia, workshopy, prednášky, diskusie či tlačové besedy. PRIESTOR pre dobré nápady a bystré myšlienky. Je to kancelária, p

prejsť na článok

Na Technickej univerzite v Košiciach otvorili moderný kreatívny priestor pre študentov

... Príspevok Na Technickej univerzite v Košiciach otvorili moderný kreatívny priestor pre študentov zobrazený najskôr LEMUR.

prejsť na článok

Čakali na mňa výzvy, ale aj priestor na sebarealizáciu #PeopleOfAccace

V našej novej sérii #PeopleOfAccace vám formou rozhovorov priblížime zákulisie Accace. Dozviete sa, ako u nás vznikajú nové služby či riešenia, kto je v Accace najdlhšie a akými pozíciami si za tie roky prešiel, no najmä spoznáte našich skvelých ľudí. V t

prejsť na článok