Kedy vyšetrovať muža?

Diagnostika mužskej neplodnosti je v súčasnosti dobre prepracovaná. Napriek tomu, že je príčina neplodnosti u pomerne veľkého percenta pacientov neznáma, vyšetrenia pomôžu liečbu zlepšiť. Kedy vyšetrovať muža z neplodného páru? ak nedôjde k otehotneniu partnerky po 1 roku ak nedôjde k otehotneniu partnerky po 6 mesiacoch ak má partnerka nad 35 rokov ak sú minimálne dva štandardne vyšetrené spermiogrami patologické ak dochádza u ženy k opakovaným potratom ak bola u ženy zistená STD s vplyvom na plodnosť vždy v prípade situácie, ochorenia alebo akejkoľvek medicínskej intervencie, ktorá môže mať dopad na plodnosť pacienta Kto vyšetruje spermiogram? andrológ urológ centrum asistovanej reprodukcie špeciálne laboratórium na diagnostiku plodnosti pracovisko s certifikátom na vyšetrenie spermiogramu Zdroj: Praktické odporúčanie pre manažment neplodného páru pre klinickú prax z pohľadu andrológa/urológa. Autorský kolektív: MUDr. Martin Hrivňák, PhD., MUDr. Igor Bartl, MUDr. Ivan Kubiš, MUDr. Branislav Obšitník, PhD., 2017 The post Kedy vyšetrovať muža? appeared first on Folandrol.

prejsť na článok

Chytili muža, na ktorého bol vydaný zatykač

Hľadaného muža zadržali policajti z Liptovského Hrádku.

prejsť na článok

Omeškanie DAO funkcie

Vážená pani doktorka / vážený pán doktor,   s poľutovaním Vám musíme oznámiť, že s účinnosťou od 30.10.2023 z technických príčin nie je možné v našej spoločnosti KLINICKÁ BIOCHÉMIA s.r.o. Žilina, dočasne vyšetrovať analyt DAO funkcia u Vašich pacientov.

prejsť na článok

Povinnosti podľa IFRS: Kedy sa uplatňujú na moje podnikanie?

V tomtovydaní News Flash opisujeme, kedy sú firmy povinné zostaviť účtovnú závierku podľa IFRS štandardov, a ktorých firiem a organizácií sa táto povinnosť týka. The post Povinnosti podľa IFRS: Kedy sa uplatňujú na moje podnikanie? appeared first on Accac

prejsť na článok

Aktualizované: V bratislavskej väznici našli dnes ráno telo mŕtveho väzňa. Mal ho zabiť spoluväzeň

Telo muža bez známok života našli ráno na posteli. Príspevok Aktualizované: V bratislavskej väznici našli dnes ráno telo mŕtveho väzňa. Mal ho zabiť spoluväzeň zobrazený najskôr interez.sk.

prejsť na článok

Čo je to laminovanie a kedy ho použiť na tlač materiálov?

Ak ste niekedy držali v ruke vizitku, leták alebo inú tlač s lesklým, elegantným povrchom, pravdepodobne ste sa stretli s laminovaním. Laminovanie je proces, ktorý dodáva tlačovým materiálom nielen estetický vzhľad, ale zvyšuje aj ich trvanlivosť. V tomto

prejsť na článok