Kde kúpiť obaly či púzdra na dokumenty? Do papierníctva chodiť nemusíte

Zmluvy, faktúry, doklady. Každá asistentka vie, aké dôležité je mať ich prehľadne a bezpečne uložené. Aj koľko času si táto zdanlivo jednoduchá činnosť vyžaduje. Ak sa papierníctvo nachádza na opačnej The post Kde kúpiť obaly či púzdra na dokumenty? Do papierníctva chodiť nemusíte appeared first on ANOmagazin.sk.

prejsť na článok

Puzdrá a obaly od Gator Cases - práve v ponuke

Každý hudobný nástroj si zaslúži poriadne puzdro, ktoré ho zabezpečí a predĺži jeho životnosť. Práve preto sme sa rozhodli rozšíriť ponuku o racky, casy, batohy a vaky od popredného svetového výrobcu firmy Gator Cases.

prejsť na článok

Carlsbro, Ritter, Soundsation

V rozširovanie sortimentu nepoľavujeme a zavádzame do svojich radov novej značky. Na e-shope All4sound teraz novo v ponuke nájdete produkty britského výrobcu Carlsbro, špičkové švajčiarskej obaly a puzdra značky Ritter a talianskeho žrebca Soundsation.

prejsť na článok

Rýchle ázijské rezance z woku

Na obľúbené rezance so zeleninou a mäsom nemusíte chodiť len k okienku rýchleho občerstvenia. Ázijská rýchlovka, ktorá je skvelá, keď nie je čas na veľké varenie.  Podľa nášho receptu ju zvládne uvariť aj začiatočník.

prejsť na článok

Samsung Galaxy S21 FE

Na trh konečne prichádza nástupca jedného z najlepšie hodnotených Android smartfónov za uplynulý rok. Samsung Galaxy S20 FE bol vo svete ospevovaný vďaka skvelému pomeru ceny a výkonu. My sme sa pozreli na jeho novšiu verziu. Bude sa môcť aj novší model s

prejsť na článok

Kvôli leukémii sa znova učila chodiť

Lucka je už viac ako desať rokov po transplantácii krvotvorných buniek. Akútna leukémia jej priniesla do života veľa prekážok. The post Kvôli leukémii sa znova učila chodiť appeared first on Môj život s rakovinou.

prejsť na článok