Kávu Ebenica si môžete kúpiť aj bezobalovo

Produkcia komunálneho odpadu na Slovensku neustále rastie. Aj preto sa zamýšľame nad tým, ako vieme znižovať dopad nášho podnikania na životné prostredie. Jedným z krokov je bezobalové dodávanie kávy.

prejsť na článok

Ako pripraviť kávu v dripperi Kalita Wave

S receptom na kávu s dripperom Kalita Wave si môžete ľahko pripraviť kávu ako v kaviarni v pohodlí svojej kuchyne. Kávovar Kalita Wave dripper je jedným z alternatívnych spôsobov prípravy kávy, ktorý vám jednoducho a cenovo výhodne pripraví chutnú šálku.

prejsť na článok

Pil kávu

Po lese chodí strašne nahnevaný medveď. Všade naokolo je sneh, mrzne až praská. Medveď tu kopne do jedličky, tam do zajaca, vlkovi rozbije hubu a pritom si mrmle: - Prečo som, ja blbec, v septembri pil tú zalievanú kávu!?

prejsť na článok

Aká je káva z Indonézie?

Káva z Indonézie je rovnako rôznorodá a pestrá ako krajina sama. Kúpite tu najdrahšiu kávu sveta ale i lacnú zemitú robustu. Prezradíme vám, prečo je to tak a ktorú indonézsku kávu sa oplatí ochutnať.

prejsť na článok

Dali si kávu a napísali

Kedy padlo definitívne rozhodnutie Poďme do tej pražiarne? Viac sa dozviete tu. /https://www.kavickari.sk/tag/incuple/ Príspevok Dali si kávu a napísali zobrazený najskôr incuple.

prejsť na článok

Trend v mene spoločnosti Nitro Cold Brew

Nitro Cold Brew je najnovší spôsob, ako si vychutnať kávu. Keď vaši zákazníci raz vyskúšajú kávu Nitro, nebudú chcieť nič iné. Vstrekovanie plynného dusíka do nápoja vytvára hladkú, krémovú štruktúru, ktorej sa jednoducho nedá odolať.

prejsť na článok