Káva robí Vianoce

Káva robí Vianoce Rodina, láska, zima, koláče a káva. Takto si predstavujeme Vianoce. ? Ak hľadáte niečo výnimočné pre vašich výnimočných, radi Vám s tým pomôžeme. Na tohtoročné Vianoce sme pre Vás pripravili niekoľko tipov na darček pre ozajstného kávičkára. Základom je káva. Pretože tá nás vždy poteší, zahreje, radi ju pijeme, radi ju dostaneme a radi ju darujeme. Kávový degustačný set 4 x 250g Niekto má rád intenzívnejšiu, niekto jemnejšiu, iný ovocnejšiu a acidnejšiu kávu. Set troch rôznych káv s rôznymi chuťovými profilmi vám pomôže pri hľadaní svojej najobľúbenejšej šálky kávy. Set je balený v darčekovej krabici v naturálnej farbe, vystlaný dekoratívnou slamou a uzavretý vrchnou časťou krabice s ozdobným výrezom. Kávový degustačný set 4 x 125g Degustačný set rôznych druhov káv vám pomôže odhaliť rozmanité chute káv z viacerých plantáži. Set je balený v darčekovej krabici v naturálnej farbe, vystlaný dekoratívnou slamou a uzavretý vrchnou časťou krabice s ozdobným výrezom Darčekové balenie tubus Čerstvo pražená káva zabalená v dizajnovom tubuse poteší oko aj chuť každého obdarovaného. 4. Kávovar Lelit Kvalita, dizajn, jednoduché ovládanie. Celonerezový taliansky kávovar Lelit Anita s mosadzným bojlérom a vstavaným mlynčekom na kávu je vybavený manometrom na kontrolu tlaku pri príprave espressa, masívnou pochromovanou hlavou a pákou s rozmerom 57mm, mosadzným bojlérom o objeme 250ml, trojcestným elektromagnetickým ventilom a vstavaným mlynčekom s kónickými oceľovými mlecími kameňmi o priemere 38mm. Hrúbka mletia sa nastavuje mikrometricky. Kávovar obsahuje vstavaný tamper na utlačenie namletej kávy v páke. Na vrchu kávovaru je pasívne vyhrievaná odkladacia plocha na šálky. Tryska na výdaj pary a vody je vybavená napeňovacím nadstavcom. Ovládacie tlačidlá sú oválne a pochromované. Zásobník na vodu má kapacitu 2,7 l. Kávovar je vybavený 15 barovým čerpadlom. Vo výbave kávovaru je sitko na jednu kávu, dvojporcové sitko a sitko na E.S.E. pody. 5. Kávovar Nivona 680 Skvelá chuť kávy s jednoduchým ovládaním a nemeckou kvalitou, je to, čo charakterizuje tento kávovar asi najlepšie. Či už doma alebo v kancelárii, s jeho pomocou si vždy jednoducho pripravíte vždy dobrú kávu. Bonusom pre Vás bude vôňa čerstvo zomletej a pripravenej kávy, ktorá zaplní celý priestor a poteší Vaše čuchové bunky. Pripraviť si môžete nielen espresso, ale aj mliečne špeciality od cappuccina po latte macchiato. Svojím nadčasovým designom sa stane nepostrádateľným doplnkom. NIVONA NICR 680 disponuje aj Bluetooth pripojením, vďaka ktorému môžete prístroj ovládať pomocou smartfónu alebo tabletu – jednoducho si tak nastavíte silu a objem nápojov, pripravíte si obľúbenú kávu z kresla svojej obývačky alebo môžete sledovať štatistiky kávovaru. Príspevok Káva robí Vianoce zobrazený najskôr incuple.

prejsť na článok

Káva piccolo, existuje alebo nie?

Káva, ktorá vyvoláva kontroverzie v celom kávovom svete. Je to (alebo nie?) káva piccolo, ktorú si v dnešnom článku bližšie predstavíme.

prejsť na článok

Robiť kávu najlepšie, ako sa dá, znamená robiť kávu pre ľudí

Slovenská katolícka charita (https://www.charita.sk/) nakupuje kávu od Zlatého Zrnka. Ak ste nás niekedy stretli na niektorom z podujatí, bola to práve táto zlato-zrnková charitná káva (https://www.charitnyshop.sk/kava-a-caj/charitna-kava/?design), ktorú

prejsť na článok

Darček na Vianoce

- Jano, čo dostaneš na Vianoce od manželky? - Človeče, asi chlapa. Videl som ho v manželkinej v skrini.

prejsť na článok

Vianoce sú tu

Biele Vianoce už tu sú, deduškovia kaprov nesú a babičky imelo, deťom bude veselo.

prejsť na článok

Káva z Brazílie

Pán Veselý je na návšteve a pochvaľuje si: - To je ale dobrá káva. - Manžel ju priniesol až z Brazílie , vraví susedka. - Nehovorte! A ešte je teplá.

prejsť na článok