Karoséria Po Krupobití Ako Nová

Preliačiny na karosérii vášho automobilu spôsobené nepozorným parkovaním, ľadovcom, alebo vandaliznom nepridávajú na estetickej stránke takéhoto vozidla ačasom môžu byť aj miestom, kde sa začne usídľovať aj nebezpečná hrdza, ak je poškodený lak. Ato už vážne môže vplývať na cenu vášho auta, ktoré by ste možno vbudúcnosti plánovali predať. Preto je najlepším riešením okamžitá oprava []

prejsť na článok

Nová rezervácia kurzu

Ahoj Eva, na tvojej stránke Eswimm.sk bola vytvorená nová rezervácia. Služba: Súkromné hodiny plávania Mokrohájska Dátum: 9. októbra 2020 Čas: 15:00 Miesto: Plaváreň Mokrohájska cesta 3 Meno a priezvisko: Test Lubo Telefón: +421911789123 E-mail: info@smar

prejsť na článok

nová kolekcia 2020

Príspevok nová kolekcia 2020 zobrazený najskôr AM Molet.

prejsť na článok

Nova super staz v lese EN

Pojdeme na staz do anglickeho lesa .. do presne takeho ako je na obrazku The post Nova super staz v lese EN appeared first on iaeste.sk.

prejsť na článok

Nova super staz v lese

Pojdeme na staz do lesa .. do presne takeho ako je na obrazku The post Nova super staz v lese appeared first on iaeste.sk.

prejsť na článok

Nová pražírna kávy konečně v provozu

Jelikož nám již naše malá pražička nestačila, pořídíli jsme o něco výkonnější stroj. Po pár dnech seřizování a dolaďování nastavení již běži přesně podle našich představ The post Nová pražírna kávy konečně v provozu appeared first on www.kava-porta.cz.

prejsť na článok