Kancelária

Hľadáte správne riešenie pre vaše kancelárie? Možno práve Systém MB-45 OFFICE je tým správnym riešením pre vašu firmu. Na prvý pohľad kancelárie vyzerajú ako openspace, ale každá kancelária, alebo niekoľko stolov je prehradených sklenenou stenou alebo dverami, čo poskytuje súkromie a lepšie sústredenie sa na prácu. Niekedy sa predpokladalo, že openspace je ideálnym pracovným prostredím. Každý má svoj stôl a je okrúžený svojimi kolegami, s ktorými môže ihneď komunikovať, poradiť sa, diskutovať, alebo jednoducho si vymeniť potrebné informácie, a takmer nemusí vstať ani zo stoličky. No pri dlhšom používaní sa zistilo, že openspace nie je úplne ideálnym riešením pri väčšom počte zamestnancov. Je to hlavne z niekoľkých dôvodov. Nie je tak problém ani tak otázka súkromia ako takého, že by sa zamestnanci báli o svoje veci, alebo, že by im niekto z kolegov, niečo bral. Ide skôr o súkromie osobné, ak nejaký zamestnanec potrebuje volať s klientom, a vedľa neho dvaja kolegovia diskutujú o nejakom probléme, môže byť problematické úplne sa sústrediť na rozhovor. Taktiež to môže byť problém v prípade, keď dvaja zamestnanci, ktorí pracujú so zákazníkmi, majú obaja zákazníka v rovnakom čase. Veľmi je ťažké rozprávať po tichu a popritom viesť so zákazníkom rozhovor a dohadovať s ním dôležité veci. Preto je lepšie, keď aspoň zamestnanci, ktorí pracujú so zákazníkom, sú oddelení sklenenou stenou, aby aj zákazníci aj vaši zamestnanci mali svoje súkromie a mohli sa sústrediť na rozhovor. Systém MB -45 OFFICE Lmmont.sk je preto ideálnym riešením v takýchto prípadoch. Vaši zamestnanci majú svoje súkromie a pritom sa medzi sebou vidia a môžu spolu komunikovať. Nejaké návrhy a realizácie môžete vidieť aj na našej stránke. AK potrebujete poradiť s realizáciou, alebo vytvoriť cenovú ponuku, neváhajte nás kontaktovať. Článek Kancelária se nejdříve objevil na Esse.

  • Web: Esse
  • Aktualizované: 10.7.2023
prejsť na článok

Z laboratória k pacientovi

Naša kancelária sa dlhodobo venuje zdravotníckemu a farmaceutickému právu, a aj preto sme sa Vám rozhodli z právneho hľadiska priblížiť...

prejsť na článok

Rodinné právo

Rozvod manželstva, zrušenie a vyporiadanie BSM, starostlivosť o maloleté deti a iné The post Rodinné právo appeared first on Advokátska kancelária JUDr. Juraj Macík | Sme orientovaní na výsledky pre klientov.

prejsť na článok

Reštrukturalizácia podniku

Neformálne východiská ozdravenia, príprava reštrukturalizačného posudku a iné Detail The post Reštrukturalizácia podniku appeared first on Advokátska kancelária JUDr. Juraj Macík | Sme orientovaní na výsledky pre klientov.

prejsť na článok

Dlhy a oddlženie

Exekúcie, dobrovoľné dražby, osobné bankroty, ochrana finančných spotrebiteľov a iné The post Dlhy a oddlženie appeared first on Advokátska kancelária JUDr. Juraj Macík | Sme orientovaní na výsledky pre klientov.

prejsť na článok

Sociálne zabezpečenie

Nemocenské a dôchodkové zabezpečenie, sociálna starostlivosť a iné The post Sociálne zabezpečenie appeared first on Advokátska kancelária JUDr. Juraj Macík | Sme orientovaní na výsledky pre klientov.

prejsť na článok