Kamerový systém: Vidí to, čo vy nie

Kamerové systémy boli medzi bezpečnostnými zariadeniami kedysi riadny luxus. Dnes? Dnes sú kamery najfrekventovanejším bezpečnostným zariadením. Už vôbec nie je zvykom, že kamery patria len do obchodov či na námestia. Kamerový systém pre rodinné domy je úplne bežnou záležitosťou. Predovšetkým preto, že kamery sú dnes dostupnejšie, kvalitnejšie a oproti minulosti i cenovo viac priaznivé. Vždy tam, kde treba Nebojte sa, už dávno trendom nie sú staré analógové kamery, ktorých záznam bol jednou veľkou záhadou. Kvalita dnešných kamier je na úplne inej úrovni. Kamerový systém má predsa slúžiť na monitorovanie pohybu osôb v chránenom objekte či na konkrétnom mieste. Dnes je úplne bežné, že kamera zaznamená incident, ktorý dokáže kamerový záznam ozrejmiť aj orgánom činným v trestnom konaní. Záznam z bezpečnostných kamier možno použiť na právne úkony. Najdôležitejšou súčasťou kamerového systému je logicky kamera či kamery. Následne je nutné správne zvoliť ostatné komponenty tak, aby boli spĺňané legislatívne predpisy i kvalitatívne požiadavky. Rozlíšenie obrazu FullHD, 2K, 4K a podobne. Uhol záberu či optický zoom zabezpečia, že kamera je vždy tam, kde byť má. Dôležité je takisto úložisko SAS či SATA a ich kapacita 1TB, 2 TB alebo až 8 TB. Kamerový systém pre rodinné domy je úplne bežnou záležitosťou. Predovšetkým preto, že kamery sú dnes dostupnejšie, kvalitnejšie a oproti minulosti i cenovo viac priaznivé. CCTV na ústupe, IP Kamery sú „in“ Spomínané analógové CCTV kamery sú už takpovediac na ústupe. Hoci v určitých prípadoch stále dokážu splniť svoj účel. Moderný IP kamerový systém je však skutočnou zárukou kvality a bezpečnosti. Ponúka napríklad: Neobmedzené rozlíšenie Funkcie (detekcia pohybu, prekročenie línie, identifikácia osoby…) Rôzne druhy kamier (biometrické, termovízne…) Napájanie z jedného zdroja Ide o technológiu, ktorá sa neustále zdokonaľuje a stáva sa čoraz dostupnejšou. Viac očí, viac bezpečia Bez toho, aby sme vás zaťažovali všetkými technickými parametrami, vedzte, že kamerový systém je najlepšou možnosťou, ako získať prehľad a zvýšiť bezpečie vášho domova či súkromného majetku. Neustále inovácie v segmente bezpečnostných prvkov sú dôkazom toho, že na bezpečnosť sú kladené čoraz vyššie a vyššie nároky. Vidieť raz je lepšie ako raz počuť. Nie vždy sa oplatí čakať na nešťastie. Myslite o krok vpred. Kamerový systém sa postará o monitorovanie objektu i v čase vašej neprítomnosti a v prípade akýchkoľvek škôd máte účinný prostriedok, ktorým sa môžete dopátrať k riešeniu. Kontaktujte nás Príspevok Kamerový systém: Vidí to, čo vy nie je zobrazený ako prvý na Arm-Tech.

prejsť na článok

Ako funguje kamerový systém CCTV

Pokiaľ ste majiteľom firmy a chcete sa ubezpečiť, že vaša nehnuteľnosť, vozový park, stroje a akýkoľvek iný majetok budú v bezpečí, vnútorný a vonkajší kamerový systém s nahrávaním (CCTV) je pre vás tým najlepším riešením. V tomto článku si stručne vysvet

prejsť na článok

Rozhodca

Viete, čo robí futbalista, keď nevie bežať a zle vidí? Rozhodcu.

prejsť na článok

Páv

Miško po prvýkrát vidí páva a hovorí: - Oci, pozri, sliepka, ktorá práve kvitne!

prejsť na článok

Bonus krásy

Väčšiu cenu má krása než múdrosť, lebo priemerný poslanec lepšie vidí, ako myslí.

prejsť na článok

Prepustená

Sekretárka príde ráno do práce a vidí, ako z riaditeľovej kancelárie vynášajú gauč. Nechápavo sa pýta: - To má byť čo? Som prepustená?

prejsť na článok