Ježiška už nevpustím!

Keď sa stromček rozsvieti a Ježiško príde, metlička a lopata všetkým sa nám zíde. Lopatou to hovno beriem, smrdí celá jedlička, na budúce Vianoce nevpustím k nám Ježiška!

prejsť na článok

Kde nájde Ježiška?

Pedofil sa dostane do neba, pri bráne ho privíta svätý Peter a začne mu vysvetľovať: - No, tak tu máme modlitebňu, tu anjeli spievajú svoje chorály, tu sú rajské záhrady, tu odpočívame a tam vzadu má kanceláriu šéf. Máš ešte nejaké otázky? - No, už len je

prejsť na článok

Odkaz od Ježiška

Už sú tu Vianoce, detičky skáču, ak večer neprídem, to bude plaču. Ale ja prídem, otvorte okno, nesiem Vám pod stromček obrovské hovno.

prejsť na článok

Darčeky od Ježiška

Malý Paťko pri stromčeku: - Mami, všetky darčeky mi priniesol Ježiško? - Samozrejme, a kto iný? - To znamená, že vy dvaja ste sa na mňa úplne vysrali?

prejsť na článok

Kladivo na Mikuláša

Mama hovorí svojmu synovi: - Dúfam, že si si na Mikuláša prial kladivo! - Prečo mami? - Aby si si vytĺkol Ježiška z hlavy.

prejsť na článok

Zaujímavé fakty o Vianociach a vianočných symboloch

Na Vianoce sa väčšina ľudí každý rok nesmierne teší. Užívame si ich a oslavujeme so svojimi rodinami, blízkymi a priateľmi. Tešíme sa z vianočných darčekov, vianočného stromčeka a samozrejme, dobrého jedla. No málokto z nás vie, čo všetky charakteristické

prejsť na článok