Jesenné mini foteníčko :)

Mini foteníčko v banskej Bystrici. V ponuke je tiež aj exteriérové fotenie pre detičky aj rodiny.

prejsť na článok

Jesenné fotenie v tekvici

Ubezpečujem vás, že tá tekvica je pravá. Polievku sme z nej neuvarili ale bábätko sa v nej cítilo očividne dobre. Ako vidíte, snažíme sa uskutočniť každú ideu s ktorou k nám rodičia prídu :-)

prejsť na článok

Jesenné rodinné fotenie

Jeseň svojou pestrosťou farieb má svoju krásnu atmosféru a svoje čaro pre fotenie rodinných portrétov. Preto odporúčame rodinné fotenie v tomto období využiť našu krásnu farebnú prírodu. Pár jesenných rodinných fotiek Vám chceme ukázať aj touto formou pre

prejsť na článok

Všetko, čo potrebujete vedieť o USB

USB, skratka pre univerzálnu sériovú zbernicu, je štandardným typom pripojenia pre mnoho rôznych druhov zariadení. Všeobecne sa USB vzťahuje na typ káblov a konektorov, ktoré sa používajú na pripojenie do mnohých druhov externých zariadení a počítačov.

prejsť na článok

Fujifilm predstavuje instantný fotoaparát INSTAX SQUARE SQ40

Spoločnosť tiež predstavuje nový film INSTAX SQUARE Sunset a novú farebnú variantu populárneho, hybridného, instantného fotoaparátu „MINI EVO“.

prejsť na článok

Jarné mini fotenie Banská bystrica

Milujete jar, kvietky slniečko? tak toto fotenie je práve pre vás. V ponuke mám pre vás interiérové aj exteriérové fotenie. Interérové fotenie je realizované v ateliéri v centre BB. Fotenie je vhodné pre všetky princezny a princov a ich maminky, ale i cel

prejsť na článok