Jesenná vlhkosť a krepovaté vlasy ? Riešenie uhladzujúca kúra Agave

Mexický kaktus, nazývaný modrá agáva je veľmi odolná rastlina, schopná dlhdobo prežiť aj vo veľkom suchu. Olej z agávy má liečivé a hydratačné účinky. Vašim vlasom dodá silu, pružnosť a odolnosť. Ak máte suché krepovité vlasy, máme pre vás ideálne ošetrenie. Špeciálna uhladzovacia kúra Agave z výťažku mexického kaktusu agava, obohateného o vanilku a cukor dokáže vaše vlasy rehydratovať, uhladiť a dať im prekrásny lesk približne na 3 mesiace. ​Ide o prírodné ošetrenie, žiadne deriváty formaldehydu! Zmena vlasov vás prekvapí strapatá hriva sa zmení na lesklé, uhladené vlasy, ktoré dobre držia tvar. Odrazu sa budú upravovať jednoduchšie, budú sa lesknúť. A vy už očakávajte len ​samé komplimenty Príspevok Jesenná vlhkosť a krepovaté vlasy ? Riešenie uhladzujúca kúra Agave je zobrazený ako prvý na Elixir Joico Salon.

prejsť na článok

MASTNÉ VLASY

Ak ťa trápia mastné vlasy, s veľkou pravdepodobnosťou máš suché konce vlasov a musíš si umývať vlasy každý deň alebo každý druhý deň. Prečo sa mi tak mastia vlasy? Čo s tým? Viac...

prejsť na článok

Jesenná víkendovka – Zlatnícka dolina 2023

Počúvali sme Liszta, listovali sme v papieroch, keď sme našli Read more The post Jesenná víkendovka – Zlatnícka dolina 2023 appeared first on OZ Púpava.

prejsť na článok

Mám zničené vlasy po predĺžení či odfarbení čo s tým?

Aktualizované redakciou 8. 2. 2024 Suché vlasy a lámavé vlasy vyžadujú špeciálnu starostlivosť, vďaka ktorej získajú príležitosť poriadne [] The post Mám zničené vlasy po predĺžení či odfarbení čo s tým? appeared first on prezeny.

prejsť na článok

ARGANOVÝ OLEJ

Arganový olej na vlasy z Maroka do hloubky hydratuje a vyživuje Vaše vlasy, které zanechává neodolatelně jemné, hebké a lesklé. Arganový olej výrazně regeneruje poškozené a suché vlasy.

prejsť na článok

Krásne vlasy s arganovým olejom

Opäť krásne a zdravé vlasy vďaka bio arganovému oleju kozmetickému, ktorý je vyrobený a balený výhradne priamo v Maroku.

prejsť na článok