Jedna lyža

Sovietsky lyžiar dôjde do cieľa medzinárodných pretekov v rekordnom čase na jednej lyži. Reportéri sa ho pýtajú: - Prečo máte iba jednu lyžu? On na to: - Pretože sovietske lyže nemajú vo svete páru.

prejsť na článok

Jedna láska

Bola jedna láska, v ktorej kvitli domy. Bola jedna láska, v ktorej stavali sa stromy.

prejsť na článok

Ľahké blondínky

Štyri blondínky nastupujú do výťahu pre tri osoby. Vrátnik na ne kričí: - Dámy, jedna musíte ísť von! - Ale my sme ľahké. - Šľapky, nešľapky, na tom nezáleží, ale jedna von!

prejsť na článok

Jedna panna

Hovorí dcéra matke: - Mami, dnes sme mali v škole gynekologickú prehliadku a v triede bola iba jedna panna. - Dúfam, že si to bola ty, Anička! - Nie, pani učiteľka.

prejsť na článok

Tisíc a jedna prebdená noc

Prakticky celý život mám problémy so spánkom. Niekedy menšie, inokedy väčšie, ale sú stále. Poruchy spánku sú civilizačnou chorobou. Niekto spí málo, niekto veľa, iný má nočné mory, budí sa na úzkosť alebo nemôže spať kvôli chronickej telesnej alebo psych

prejsť na článok

Charitatívna akcia DELTA Ukraine – ĎAKUJEME!

Jedna myšlienka, jedna spoločná misia a jeden dôležitý večer pre Ukrajinu a celý svet. Charitatívna akcia DELTA Ukraine sa konala vo štvrtok 9. júna v bývalej továrni na výrobu tabaku Tabakfabrik Linz a spojila dobro so špeciálnym aktom pomoci: Naši hosti

prejsť na článok