Jeden o malých autách a červených nechtoch

Predstavte si, čo sa mi v piatok ráno stalo! ? Je sedem hodín a ja šoférujem do práce. Napájam sa z mesta na diaľnicu, idem v napájacom pruhu , ktorý je smerom do kopca a tlačím na plyn, čo to The post Jeden o malých autách a červených nechtoch appeared first on BARBORA MÁ VIKTORIU.

prejsť na článok

Veľká noc na nechtoch - inšpirácia

Hľadáte inšpiráciu na originálne veľkonočné nechty? Manikúra na Veľkú noc by mala zdôrazniť nielen slávnostný charakter tejto príležitosti, ale aj symbolický vstup do jarného obdobia.

prejsť na článok

Nechty Baby Boomer - postup

Baby Boomer je stále populárny trend v nechtovom dizajne na vytvorenie prirodzenej francúzskej manikúry. Tieňovanie na nechtoch vytvorí krásny a prirodzený vzhľad gélových nechtov.

prejsť na článok

Ako žiť dlhší a kvalitnejší život?

Muži žijú kratšie ako ženy a jedným z faktorov rozdielu v dĺžke života je vyšší hematokrit u mužov, čo spôsobuje že po celý život majú vyššiu viskozitu krvi ako ženy. Alebo napríklad ľudia žijúci vo vyšších nadmorských výškach tiež žijú kratšie, lebo na s

prejsť na článok

Ombre nechty

Trend ombre je v móde mimoriadne obľúbený - využívajú ho kaderníci, odevní dizajnéri a samozrejme aj manikérky. Ombré efekt na nechtoch je určite stále v móde! Ktoré verzie sú obzvlášť horúce? A v akých situáciách budú fungovať najlepšie?

prejsť na článok

Video návod: Ako aplikovať leštiaci prášok aurora

Aurora prášky vytvoria na nechtoch krásne dúhové odlesky. Použitím aurora pigmentu sa nezmení farba nechtov, zmení sa len odlesk. V dnešnom video postupe si ukážeme ako na nechty nanášať aurora prášok. Týmto spôsobom vieme na nechty aplikovať všetky lešti

prejsť na článok