Polievky: 0,3 l Domáci slepačí vývar s mäsom, zeleninou a niťovkami 1,3,9 2,00€ 0,3 l Paradajková s čerstvou bazalkou 2,40€ Hlavné jedlá: 170g Kuracie prsia souse vide 8,80€ hubové rizoto arborio 7 200g Hovädzí burger black angus (možné podávať aj s kuracím mäsom) niva syr, sweet chilli dresing, karamelizovaná červená cibuľa, domáce steakové hranolky 10,00€ ľadový šalát, paradajka, karamelizovaná nektarinka 1,3,7 200g Hovädzí steak z pravej sviečkovej obalený v slanine, volské oko 16,50€ domáce pečené americké zemiaky 3 450g Pečené bravčové rebierka sweet chilli 11,50€ pochutiny, steakové hranolky 170g Vyprážaný bravčový rezeň z panenky 9,00€ zemiakový šalát s cibuľkou a majonézou 1,3,7 400g Domáce bryndzové halušky 8,30€ slaninka 1,3,7 140g Losos na omáčke z pečenej papriky s mascarpone 10,50€ papparadelle so sušenými paradajkami 1,4,7 200g Wagyu steak na masle (A5) Japonsko 48,00€ grilovaná zelenina, domáce pečené americké zemiaky 150g Palacinka so slaným karamelom 4,50€ lesné ovocie 1,3,7 Šaláty: 330g Listový šalát s výber z ponuky losos, kuracie prsia 6,00€ Zmes listových šalátov, cherry paradajky, vlašské orechy, parmezán 7,8 330g Caesar šalát 7,90€ zmes listových šalátov, dresing, citrónová šťava, slanina, kuracie mäso, krutóny 1,3,7 300g Zapekaná tortilla 7,90€ zmes listových šalátov, varené vajíčko, dresing, paradajka, kuracie mäso 1,3,7 Doblok: 100g Kuracie prsia 2,50€ 110g Vyprážaný hermelín 3,00€ 100g Losos 3,50€ 100g Hovädzie medailóniky zo sviečkovej 3,50€ 50g Tatarská omáčka 1,00€ Pizza: 425g Margerita 5,90€ paradajkový základ, bazalka, mozzarella 1,7 480g Šunková 6,70€ paradajkový základ, bazalka, mozzarella, šunka 1,7 490g Funghi 6,90€ paradajkový základ, bazalka, mozzarella, šunka, šampiňóny 1,7 490g Granone 6,90€ paradajkový základ, bazalka, mozzarella, šunka, kukurica 1,7 490g Capricciosa 7,00€ paradajkový základ, bazalka, mozzarella, šunka, šampiňóny, kukurica, olivy 1,7 490g Hawaii 6,90€ paradajkový základ, bazalka, mozzarella, šunka, ananás 1,7 490g Paradajková 6,90€ paradajkový základ, bazalka, mozzarella, paradajky 1,7 490g Špenátová s ricottou 6,90€ paradajkový základ, bazalka, mozzarella, baby špenát, ricotta 1,7 550g Quattro stagioni 6,90€ paradajkový základ, bazalka, mozzarella, šunka, čierne olivy, artičoky, šampiňóny 1,7 550g Quattro formaggi 6,90€ paradajkový základ, bazalka, mozzarella, údený syr, niva syr, parmezán 1,7 550g Pollo 6,90€ paradajkový základ, bazalka, mozzarella, šunka, kuracie mäso, kukurica 1,7 550g Prosciutto crudo 7,80€ paradajkový základ, bazalka, mozzarella, prosciutto, rukola 1,7 550g Salame 6,90€ paradajkový základ, bazalka, mozzarella, suchá saláma, niva syr 1,7 550g Diabolica 7,20€ paradajkový základ, bazalka, mozzarella, pikantná talianska saláma, slanina, chilli 1,7 170g Pizza štangle ku šalátu 3,20€ smotanový cesnakový dressing 1,7 Dezerty: 150g Mandľová čoko tortička (bezlepková) s malinovým coulis 3,60€ šľahačka 7,8 150g Palacinka so slaným karamelom s mascarpone 4,50€ čučoriedky a maliny 1,3,7 150g Tiramisu 3,60€ 1,3,7 The post Jedálny lístok appeared first on Reštaurácia Madison Garden.
Jedálny lístok Jedálny lístok - bezlepková strava The post Aktuálne menu first appeared on Olšovská jedále
prejsť na článokAlkoholické nápoje: 0,04l Bošácka slivovica 52% 2,00 € 0,04l Hruškovica Williams 45% 1,50 € 0,04l Vodka Puschkin time warp 17,7% 1,40 € 0,04l Vodka Koskenkorva 40% 1,50 € 0,04l Vodka
prejsť na článokNaše tipy: V prípade záujmu prejdite do e-shopu. Strieborné náušnice 925, lístok, retiazky, guličky Náušnice zo striebra, tenká retiazka s korálkou Pozrieť všetky Po prejdení do e-shopu si môžete pozrieť kompletnú ponuku náušníc a aktuálne inf
Jedálny lístok Od: 25.02.2013 Do: 01.03.2013 Pondelok: Polievka: Paradajková, Letná 0,33 l., chlieb 30g., (1ks) 1. Kuracie prsia plnené brokolicou a syrom 120g., 100g., ryža 190g., Kapustový šalát s mrkvou 150g. 2. Palacinky s marmeládou
prejsť na článokMožno si myslíte, že gastro marketing je o dobrom jedle. Áno, tento biznis je o pocitoch a zážitkoch, avšak existuje množstvo skvelých reštaurácii, ktoré majú málo zákazníkov. Ako je to možné? Téma reštaurácie je dôležitá Skôr než sa rozhodnete bezhlavo i
prejsť na článok