Jarné Sashe

SASHE v Starej tržnici Nezabudnuteľný handmade trh plný kreativity a prírodných klenotov. Koncom Marca sa v našom hlavnom meste konalo Jarné Sashe slávnostný handmade trh, ktorý prilákal nadšených tvorcov, umelcov a nadšencov všetkého handmade. Medzi týmto pestrým zberom talentovaných ľudí sme mali tú česť byť aj my, ponúkajúc našu kolekciu nádherných výrobkov pre nevesty, [] The post Jarné Sashe appeared first on ML.

prejsť na článok

Ako sa pripraviť na veľké jarné upratovanie?

Jarné upratovanie je každoročnou tradíciou mnohých domácností. Prišiel čas na osvieženie priestoru a zbavenie sa neporiadku, ktorý sa nahromadil počas zimných mesiacov. 

prejsť na článok

Jarné prázdniny najmä o lyžovačke

(Liptovský Mikuláš, 9. 3. 2023) – Prázdninujúce rodiny zvýchodu Slovenska čakajú posledné voľné dni avíkend pred návratom do školy. Liptáci ... The post Jarné prázdniny najmä o lyžovačke appeared first on Visit Liptov.

prejsť na článok

Jarné upratovanie: Ako čo najlepšie udržiavať podlahu v dobrom stave?

Tu vám ponúkame návod, ako čo najefektívnejšie vyčistiť podlahy v exteriéri aj interiéri. EXTERIÉR Všetkým vonkajším prvkom, či už ide ... The post Jarné upratovanie: Ako čo najlepšie udržiavať podlahu v dobrom stave? appeared first on Alex SK.

prejsť na článok

Jarné skrášlenie a oživenie pleti a vlasov

Kúra na 5 dní. V článku Vám odporúčime jarnú oživujúcu a skrášľujúcu kúru z tých najkvalitnejších prírodných prípravkov, ktoré máme v ponuke. Pleť bude jemná, oživená a detoxikovaná. Znova nadobudne svoje vyžarovanie. Rovnako tak aj pre vaše vlasy.

prejsť na článok

Fotogaléria z akcie -Tatra rely Bratislava 2018

Pohodlne sa usaďte a kochajte sa pri pohľade na krásnych veteránov. Tí si počas tradičnej akcie Tatra rely Bratislava užívali jarné lúče a obdiv divákov po dlhej zimnej prestávke.

prejsť na článok