JARNÁ SERVISNÁ KONTROLA DACIA

Sezónna kontrola vozidlaNechajte si svoje vozidlo preveriť na 18 najdôležitejších bodoch a uistite sa tak, že je celkom pripravené na novú sezónu. Teraz vám ako bonus k prehliadke poskytneme aj našu novú službu Servis pod kontrolou. Natočíme vám časti vášho vozidla, kde je potrebný servisný zásah (oprava, výmena náhradného dielu atď.). Prehliadka 18 kontrólnych bodov Cena 26,90€ s DPH Okrem toho máme pre vás pripravenú rozsiahlu ponuku: Letných pneumatík Hliníkových diskov Sezónneho príslušenstva Stieračov A taktiež nezabudnite na:Starostlivosť o čistý vzduch v kabíne Pravidelná údržba klimatizácie vám zaručí: čistý a fungujúci klimatizačný systém, zdravé prostredie v kabíne, elimináciu peľov, mikróbov, plesní, baktérií, nepríjemných zápachov atď. Antialergénny kabínový filter poskytuje viac než 95 % ochranu proti alergénom, odstraňuje takmer 90 % pachov, ochráni klimatizačný systém. Zaistí tak väčšiu bezpečnosť a pohodlie pre vás a vašu rodinu. Mám záujem[contact-form-7] Príspevok JARNÁ SERVISNÁ KONTROLA DACIA je zobrazený ako prvý na EUROMOTOR.

prejsť na článok

JARNÁ ZĽAVA 10% na Exteriérové Rolety

Zľava 10% sa vzťahuje len na materiál. Táto zľava platí do 30.04.2023. The post JARNÁ ZĽAVA 10% na Exteriérové Rolety first appeared on JADA.

prejsť na článok

JARNÁ ZĽAVA 10% na Exteriérové Žalúzie

Zľava 10% sa vzťahuje na materiál a na všetky typy exteriérových žalúzií: Exteriérové žalúzie (odkaz na všetky typy) Táto zľava platí do 30.04.2023. The post JARNÁ ZĽAVA 10% na Exteriérové Žalúzie first appeared on JADA.

prejsť na článok

JARNÁ ZĽAVA 10% na Siete Proti Hmyzu

Zľava 10% sa vzťahuje len na materiál. Zľava sa uplatňuje na okenné a aj dverové siete proti hmyzu. Táto zľava platí do 30.04.2023. The post JARNÁ ZĽAVA 10% na Siete Proti Hmyzu first appeared on JADA.

prejsť na článok

Jarná modernizačná kampaň Viessmann 2018

Získajte špičkový kondenzačný kotol Viessmann Vitodens 200-W ešte výhodnejšie! Po dlhej zime prichádza Jarná modernizačná kampaň Viessmann 2018, počas ktorej môžete výhodne získať vykurovaciu techniku pre novostavbu či rekonštrukciu. V období od 9. apríla

prejsť na článok

Voľné pracovné miesto – vychovávateľka

Organizácia: Základná škola Jarná, Jarná 20, 010 01 Žilina Oznamuje voľné pracovné miesto na pozíciu: vychovávateľka Úväzok: plný Predpokladaný termín nástupu: 1. september 2023 Základná zložka mzdy: V zmysle zákona č 552/2003 Z.z. o výkone práce vo verej

prejsť na článok