Jánska dolina sa premení na Drevené kráľovstvo

(Liptovský Ján, 12. 9. 2022) – Od 15. – 17. septembra sa premení Jánska dolina aokolie obľúbenej koliby Strachanovka na ... The post Jánska dolina sa premení na Drevené kráľovstvo appeared first on Visit Liptov.

prejsť na článok

Hrabovská dolina a kráľovstvo Hrabovo

Hrabovská dolina a Kráľovstvo Hrabovo Vzdialenosť: 30 km Dostupnosť: Autom cca 36 min Vhodné pre výlety s detským kočíkom Hrabovská dolina je od

prejsť na článok

Drevení strážcovia doliny

(Liptovský Ján, 14. 9. 2023) – Liptovský Ján aJánska dolina sa aj tento rok zmenia na Drevené kráľovstvo. Už 9. ... The post Drevení strážcovia doliny appeared first on Visit Liptov.

prejsť na článok

Kráľovstvo pod krídlami havranov

Rozprávkami, bájkami, povesťami a legendami žijú všetci a kdekoľvek na svete. Fiktívne príbehy si nájdu svojich fanúšikov v akejkoľvek dobe a spoločenskej vrstve. Príspevok Kráľovstvo pod krídlami havranov je zobrazený ako prvý na DVE SLOVÁ.

prejsť na článok

Hory s priateľmi Veľká Studená dolina v zime

Nádherný deň zažijete za každého počasia. Stačí, ak sa do hôr vyberiete s blízkym človekom alebo dobrým priateľom. Dnešný cieľ Veľká Studená dolina. Momentálne bývam od najbližších vyšších hôr [] Súvisiace články: A Beautiful Day 3 #SpringVariations Sc

prejsť na článok

20% zľava pre drevené puzzle

Využite 20% zľavu na krásne drevené puzzle. Navštívte stranku drevený lev a použite kupón PUZZLE_ONLINE_ZDARMA na získanie zľavy. Príspevok 20% zľava pre drevené puzzle je zobrazený ako prvý na puzzle online zdarma.

prejsť na článok