Požadovaná stránka neexistuje
Domov Recepty Pizza druhy zoznam Pizza roláda z lístkového cesta recept Pizza roláda z lístkového cesta prísady: lístkové cesto šunka 150 gramov strúhaný syr 150 g šampiňóny konzerva kukurica konzerva vajíčko korenie kečup olej Pizza roláda z lístkové
prejsť na článokJahodová noc napísala v piatok 1.7. svoju prvú kapitolu. Pozrite si fotogalériu alebo video, ktoré zachytávajú všetko dôležité, čo sa na Floriánovej ulici dialo. Atmosféra mnohým pripomínala dovolenkovú destináciu, k dokonalosti už chýbal iba šum mora. Čo
prejsť na článokPotrebujeme: 300 g maslových keksov 140 g lieskových orechov 140 g práškového cukru 2 lyžice kakaa 100 ml silnej čiernej kávy trocha rumu Plnka 80 g masla 120 g práškového cukru 1 žĺtok Príprava: Keksy zomelieme, pridáme zomleté orechy, cukor, kakao, rum,
Jahodová torta I. Jahodová torta I. Typ jedlaBezlepkové, Dezert KuchyňaČeská, Maďarská, Slovenská CenaLa
Leto plné slnka a čerstvého sladkého ovocia, stôl vonia bublaninou ako u babičky. Neexistuje typickejší letný múčnik ako lahodná bublanina. Najlepší je s jahodami, ktoré bublanine dodávajú skvelú chuť, šťavnatosť a pekný farebný kontrast.
Príď si vychutnať jednu z NAJLEPŠÍCH HORÚCICH ČOKOLÁD so šľahačkou a nastrúhanou čokoládou ( hnedá čokoláda, biela čokoláda s orieškami) len za 1,50€
prejsť na článokCesto 250 g maslových keksov150 g práškového cukru30 g kakaa1 PL mletej zrnkovej kávy1 PL rumu50 g roztopeného masla Plnka 150 g masla 150 g práškového cukru50g medu1 vanilínový cukor50 g strúhaného kokosutrochu kokosu na posypanie Postup
prejsť na článokVyskúšajte náš recept na morčací roládu, ktorú si zamilujete. Roláda dá síce trochu práce, ale námaha rozhodne stojí za to. Bude ozdobou každého slávnostného stola a mäso, ktoré nezjete hneď, môžete podávať večer studené alebo si ho vziať na druhý deň do
Ako prvé si dáme robiť roládu do sous-vidu. Morčacie prsia umyjeme a rozrežeme pozdĺž, aby nám vznikli dva tenšie kusy, ktoré rozklepe čo najtenšie. Z jednej strany ich nasolíme a naolejujeme, Pripravíme si potravinársku fóliu vďaka čomu následne vytvaruj
prejsť na článok