Jahôdky maľované rozveselili viac ako 100 detí.

Jahôdky maľované bolo ďalšie podujatie pod značkou Prešov Jahodové mesto. V najjahodovejšom obchodnom centre Eperia prišlo svoje výtvarné umenie ukázať viac ako 110 detí. Za odmenu dostali sladké jahodové koláčiky z rodinnej kaviarne Marcelle, mohli dostať bonusovú pečiatku od Legendaria, alebo sa odfotiť s maskotom. Úspech malo aj maľovanie na tvár. Všetkých ale najviac potešili úsmevy a radosť detí.Pre 30 detských tímov vyrobila firma KNAUF makety zo sadrokartónu, ktoré mohli deti ľubovoľne dotvoriť. Výsledky ich tvorivej práce a atmosféru z podujatia si vychutnajte v našej fotogalérii.  Príspevok Jahôdky maľované rozveselili viac ako 100 detí. je zobrazený ako prvý na Jahodové mesto.

prejsť na článok

Maľované s láskou

Čarovné Slovensko, Marec 2020 Príspevok Maľované s láskou zobrazený najskôr Slovenská ľudová majolika.

prejsť na článok

Maľované vajíčko

Maľované vajíčko, pekný úsmev na líčko, k tomu zdravia moc a moc a veselú Veľkú noc.

prejsť na článok

Vajíčko maľované

To vajíčko maľované, kvietkami cifrované, to vajíčko posielam, koho v srdci nosievam.

prejsť na článok

MAĽOVANÉ VIANOCE v Modranských zvestiach

„Aj vianočné motívy sa v  Majolike vyrábajú už 138 rokov. Keramika vždy odzrkadľovala dôležité udalosti v živote ľudí  a medzi ne patria samozrejme aj Vianoce. Oddávna vyrábame svietniky, sväteničky a ozdoby. V posledných rokoch sa obľube tešia vianočné g

prejsť na článok

Hodenie do vane

Šiby, ryby, šibačka, ostrieka ťa striekačka. Keďže tá má málo vody, do vane ťa celú hodím. Dáš mi za to vajíčka, maľované trošíčka.

prejsť na článok