Island sa opäť vracia k lovu veľrýb. Mnohí sú sklamaní

Od piatka Island po niekoľkotýždňovom zákazu lovu jedného z najväčších cicavcov planéty opätovne povolil ich rybolov, ale iba za prísnych podmienok, oznámilo Ministerstvo rybolovu a poľnohospodárstva.

prejsť na článok

Pláž s ružovým pieskom

Pláž s ružovým pieskom (po anglicky Pink Sands Beach) sa nachádza na Harbour Island na Bahamách. Harbour Island je iba 5,5 km dlhý a 2 km široký ostrov. Napriek tomu má tento karibský ostrov jednu z najkrajších pláží v Bahamách. Pláž sa rozprestiera na vý

prejsť na článok

Všeobecný zákaz lovu rýb od 20.09.2023

VN Milošová Druh vysadených rýb: Kapor rybničný, Pstruh dúhový Čas, keď nemožno loviť ryby: od 20. 09. 2023 07:00 hod. do 01. 10. 2023 06:00 hod Svrčinovský rybník a rybník Čierne Druh vysadených rýb: Kapor rybničný Čas, keď nemožno loviť ryby: od 20. 09.

prejsť na článok

Eurowings sa vracia do Košíc

Košické letisko nedávno oznámilo príjemnú novinku, a síce že nemecká low cost letecká spoločnosť Eurowings obnoví po takmer dvojročnej prestávke pravidelnú linku do nemeckého Düsseldorfu. Nemecký low cost Eurowings zo skupiny Lufthansa sa vracia do Košíc.

prejsť na článok

Do Košíc sa vracia aj poľský LOT

Po nemeckom low cost prepravcovi Eurowings sa do metropoly východného Slovenska vracia aj poľský národná prepravca LOT, ktorý po takmer dvoch rokoch obnovil priame letecké spojenie z Košíc do Varšavy. Košické letisko oznámilo ďalšiu dobrú správu. Po nemec

prejsť na článok