Investície za takmer 700 miliónov eur a práca pre tisícky ľudí. BILLA hodnotí úspešný tridsiaty rok na Slovensku

Spoločnosť BILLA bola prvým zahraničným potravinovým reťazcom na Slovensku. V závere roka bilancuje svoje tohtoročné aktivity, ale aj celkové pôsobenie na tunajšom trhu. Od roku 1993 sa BILLA stala silným investorom, maloobchodným lídrom a významným zamestnávateľom. Na Slovensku už investovala takmer 700 miliónov eur, pričom najväčším výdavkom ostatných rokov je nové logistické centrum v Seredi za 39,5 milióna eur. Vo svojich 167 predajniach, dvoch skladoch a centrále dnes BILLA zamestnáva viac ako 4500 ľudí.

prejsť na článok

BILLA pred Vianocami mení otváracie hodiny (ZOZNAM OTVÁRACÍCH HODÍN)

Zákazníci BILLA budú mať od piatka 15. 12. možnosť nakúpiť si aj skoro ráno či neskôr večer. Spoločnosť upravuje svoje otváracie hodiny, aby vyšla v ústrety zákazníkom a umožnila im pokojné predvianočné návštevy obchodov.

prejsť na článok

Taiwan dokončuje prvé investície do startupov v Česku a na Slovensku

V prípade Českej republiky sa Taiwan chystá investovať do pražskej spoločnosti Vrgineers, ktorá vyvíja profesionálne okuliare pre virtuálnu realitu

prejsť na článok

Úspešný developer sa dokáže pripraviť na prísnu legislatívu, aj na zmeny na trhu

Na to ako na tendencie v oblasti legislatívy reagujú developeri v oblasti priemyselnej výroby sme sa spýtali priekopníka udržateľnej výstavby s dôrazom na certifikácie nielen na Slovensku, ale aj v celej Európe - spoločnosti Pannattoni.

prejsť na článok

Vietor získava na sile. Investície do veternej energie sú však na Slovensku stále slabým vánkom

Súčasná globálna kapacita veternej energie je 837 gigawattov, čo svetu pomáha vyhnúť sa vyprodukovaniu viac ako 1,2 miliardám ton oxidu uhličitého ročne

prejsť na článok

Prehľad otváracích hodín počas Vianočných sviatkov 2023 (BILLA, LIDL, TESCO, KAUFLAND a iní)

Obchody ako tradične počas Vianočných sviatkov upravujú svoje otváracie hodiny.

prejsť na článok