Inoutic Elegant Novinka medzi plastovými oknami

Vývoj Po dlhoročnom vývoji prichádza konečne aj v rodine plastových okien úplná novinka v podobe profilov Elegant od výrobcu Deceuninck-Inoutic. Plastové okná vynikajú najmä svojou pevnosťou a tepelno-izolačnými vlastnosťami. Dizajnovo príťažlivejšie okná však boli v dnešnej modernej dobe najmä hliníkové okná a dvere. A práve v tejto oblasti prichádza prevrat v plastových oknách. Plastové okná neboli nikdy tak štíhle a moderné ako pri profile Elegant. Po dlhoročnom skúmaní požiadaviek architektov a klientov na zmenu vzhľadu plastových okien sa konečne podarilo vo vývoji firmy Inoutic prísť s produktom, ktorý bude nenáročný na výrobu ale práve v oblasti funkčnosti a vzhľadu bude neprekonateľný. Variabilita Variabilita technických parametrov profilu umožňujú zasklenie až do hrúbky 48mm. To umožňuje stále väčšie a väčšie rozmery okien pre moderné, presklenné obydlia v dnešnej dobe. Ekologické riešenie a udržateľnosť Výrobca profilov taktiež myslí na budúcnosť našej planéty, a tak aj v sfére plastových okien prichádza prevrat v podobe spracovania recyklátov. Firma Deceuninck je popredným spracovateľom recyklovaného tvrdeného PVC v Beneluxe, ktorý je zase použitý v extrúzií profilov pre nové okná. Technológia Profil Elegant prichádza taktiež s novinkami v oblasti technológií použitých materiálov. Použitie sklenných vlákien Thermofibra® pri extrúzií profilov prináša zvýšenú nosnosť profilu, vďaka čomu mohli profil zoštíhliť a vytvoriť tak minimalistický dizajn. Cena okien Nie príliš radi hovoríme hneď v úvodoch o cene pretože sme zástancom myšlienky, že ak má byť niečo kvalitné, nemôže to byť najlacnejšie. Avšak v prípade okien Elegant je práve pomer ceny voči benefitom ktoré získate, absolútne neprekonateľný. Cenová relácia okien Elegant je rovnaká, ako pre prípad Inoutic Prestige s minimálnym príplatkom. Parametrovo sa však Elegant vyrovnáva profilom z rady Evolution Pasiv. Tento fakt teda predurčuje profilom Elegant veľmi vďačnú budúcnosť v objemoch predaja najmä pre novostavby, nakoľko bez akýchkoľvek obáv s ním získate energetický certifikát triedy A+.        

prejsť na článok

Vait, s.r.o. - výroba plastových okien Žilina

Na stránky bola pridaná spoločnosť Vait, s.r.o. Žilina, ktorá vyrába, dodáva a montuje plastové okná a dvere ako aj celý sortiment doplnkov súvisiacich s plastovými oknami a dverami.

prejsť na článok

Vchodové dvere Eforte spredsadeným krídlom

Spoločnosť Inoutic rozširuje produktovú ponuku o nové predsadené okenné krídlo Eforte so stavebnou hĺbkou 94 mm. Nový hranatý dizajn okenného krídla je nielen esteticky pôsobivý, ale má aj funkčný význam. Krídlo s rámom z vonkajšej strany takmer splýva do

prejsť na článok

Sivé okno je „IN“!

Inoutic ponúka kompletne sivé PVC oknáOkná sú dnes nielen funkčným stavebným prvkom, ktorý chráni domov pred nepriazňou počasia, zabráni v zime tepelným únikom zaistí prísun denného svetla a čerstvého vzduchu. V správnom farebnom odtieni dodajú bývaniu št

prejsť na článok

Novinka! PROTON elektrostatický filter

Elektrostatické zariadenia na čistenie vzduchu spĺňajú potreby mnohých priemyselných odvetví. Čítať viac The post Novinka! PROTON elektrostatický filter appeared first on Filtroventilácia.

prejsť na článok